Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi az oka a zsidóság egy...

Mi az oka a zsidóság egy részében megjelenő magas fokú értelmi képességeknek?

Figyelt kérdés

2013. máj. 27. 18:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%

#9:

"te vagy a sötét idióta, senki sem mondta hogy Magyarországra kell korlátozni a problémát."

Rendben, akkor kívánságodnak megfelelően terjesszük ki az egész világra. Sorold fel a pontos arányokat országonként főben és százalékban megadva, különös tekintettel Európa és Amerika országaira, de ne hagyd ki Afrikát, Ausztráliát és Ázsiát sem.

Gyorsan, és megbízható forrásokkal alátámasztva, nehogy kiderüljön, hogy te vagy a sötét idióta, aki nem képes igazolni az állításait.

2013. máj. 29. 09:16
 12/25 anonim ***** válasza:

#10, mire gondolsz? Én úgy tudom, az időszámítás óta, az 1948-1949-es függetlenségi háború volt az első amit megnyertek.

Nos a zsidókat lehet szeretni, vagy nem szeretni.( Vannak dolgaik, mellyel az őket nem kedvelők táborát gyarapítják.) Lehet őket szidni, de az összetartásuk bámulatos azt nekünk, magyaroknak el kellene tanulni.

2013. máj. 29. 11:58
 13/25 anonim ***** válasza:

utolso!

mire gondolok!?hat pl-(a sok szazbol)-a Yericho erodjenek foldig rombolasa es a vedok leloese!!mi zsidok gyoztunk felettuk!

2013. máj. 29. 23:06
 14/25 A kérdező kommentje:

Ha a magyarban volna olyan fokú értelmi képesség, mint a zsidók egy részében, akkor:

-ma is volna mezőgazdasága, ipara,

-nem lenne az országában ilyen brutális mértékű korrupció

-nem kellene egész nap enervált, apatikus embereket néznem, akik minimális szintű lelkesedésre sem képesek

(mert ahhoz lélekre van szükség).

Ez most lehet, hogy nem fog sokaknak tetszeni, de nagyon nem vagyok elragadtatva a "tisztelt magyar emberek" erkölcsi és értelmi szintjétől

és a lényi ambícióitól, valamint a létben és a létért történő személyes felelősségvállalásától.

A zsidók egyrésze keményen beleragadt "kőkorszaki dolgokba", de a többivel szerintem nincsen gond.

Én, személy szerint kereskedelemmel foglalkozom és a zsidóval még sosem adódott semmilyen problémám,

a magyar webáruház ma is megszívatott egy darab termékkel.

Ez a bosszantó.

A világ nem olyan egyszerű, hogy van egy külső ellenség és mindenért kizárólag ő a felelős (ezt a kártyát egyébként a júdaizmusban is használják).

Minden helyzetet mindig értékelnünk és elemeznünk kell és csak így juthatunk helyes eredményekre.

Egyet jegyezzetek meg!

Magyarország jelenlegi helyzetét a "dzsentri-elitnek" és a "magas-tűrőképességű népnek" kell megköszönni.

"Dzsentri-elit" alatt a középkor örököseit, a potenciális kiskirályokat értem.

2013. máj. 29. 23:48
 15/25 anonim válasza:
90%

Objektíven kell megítélni a zsidóságot:

A tesztek kimutatták, hogy valóban átlag feletti IQ-val rendelkeznek, viszont rengeteg genetikai hiba sújtja őket, rendellenességek, instabilitás, számtalan betegség van amit csak zsidók kapnak el stb.

A többit azt tudjátok, vagy ha nem akkor ajánlom az Anthologia Antijudaica nevű idézetgyűjteményt.

2013. máj. 30. 20:39
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

sok tudományos kutatás van az Ashkenázi zsidókról, mert ennek a etnikai csoportnak magasabb intelligenciája van a többi csoportnál.

Okai: Izolált közösség volt ahol Zsidók zsidókkal házasodnak így a magas intelligencia magas intelligenciával párosul ami magas intelligánciához vezetett.

Egyébként ők 0.2% a világ lakosságának és a Nobel Díjak 27%-át tudják magukénak.

forrás: [link]

2013. máj. 31. 01:21
 17/25 anonim ***** válasza:

utolso!!

csak olyan letezik hogy askenazy zsidok!!!

minden sefard elobb askenazy volt!!mindet europabol uldoztek ki delre az arabok fele!!az a reszuk keveredett az oslakossaggal!!oket hivjkak ma ugy sefardi zsidok ami azt jelenti spanyol zsidok!!

ugyanis jelentosebbik reszuk a mor birodalom alatt elt cordova-ban!!

a torah igy ir az i.sz.utani 70-ben lezajlott-(titus romai csaszar lerombolja a masodik beth h'midrash-t)-"a szent askenaz megkapta a fopaptol orokseget a torah-t"-

2013. máj. 31. 01:34
 18/25 A kérdező kommentje:

15:

„A tesztek kimutatták, hogy valóban átlag feletti IQ-val rendelkeznek, viszont rengeteg genetikai hiba sújtja őket, rendellenességek, instabilitás, számtalan betegség van amit csak zsidók kapnak el stb.”

-igazad van ...ebben a rendszerben (sajnos) nem lehet büntetlenül elkülönülni, itt mindennek keverednie kell mindennel: ez a törvény.

A zsidóság természetesen közel sem egységes.

Egyébként eléggé buta zsidókat is látni, de sok köztük a tanult, kimondottan művelt.

Zoboleh:

a magyar nép elnyomói szerintem nem a zsidók, hanem a a középkori kiskirályok, "Csák Máték", "Borsa Kopaszok" szellemi és talán vér szerinti utódai.

16:

Itt az askenázi a német-zsidókat jelenti, ugye?

rendkívül érdekes egyébként látnom a németség és a zsidóság közötti mágikus köteléket.

(Kb. olyanok, mint a „kutya és a macska”, valamint „Káin és Ábel”. A kultuszaik is hasonlóak. (a vér bennük a központi elem))

2013. máj. 31. 01:40
 19/25 anonim ***** válasza:

Tisztelt #10,#13,#17 ! Jerikó (Yericho) nem a legjobb példa, elfoglalását Krisztus előtti 13. századra teszik ( bár ez elég bizonytalan ).

Van egy olyan érzésem, hogy személyeskedni akarsz. a GY.K. honlap látogatói jobbat érdemelnek. Inkább leírok egy történetet:

A nagyapám kárpitos mester volt. Egyszer egy zsidó tanuló került hozzá, és az rendesen ki is tanulta a szakmát. Az egykori tanítvány 45' után kivándorolt Izraelbe. Egyszer küldött egy képeslapot nagyapámnak valami efféle szöveggel:

- Itt mindenki ügyvéd, viszont a jó szakma aranyat ér.

Sajnos már nincs meg a lap. De mindenki olyan tanúságot von le, amilyet akar.

2013. máj. 31. 02:04
 20/25 anonim ***** válasza:

gezenguz!

az amit leirt mint "story",csak megerositi azt amit irtam!!

nem ertem mirol beszel amikor olyanokat ir hogy en konfrontaciot keresnek!!ugyan kikkel?merthogy amit es amirol irok azt CSAK egy zsido tudja teljes egeszeben,melysegeben felfogni-megerteni!!

ahhoz kell az ami CSAK es KIZAROLAG nekunk van,a "NESHAMA YEHUDI"!!!ez egy kivaltsag!!

2013. máj. 31. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!