Az hogy Földünk forgástengelye az ekliptika síkjával 23,44°-ot zár be, a tengelyferdeség miatt a földfelszín egy adott pontjának megvilágítottsága állandóan változik az év során, ez pedig periodikus . Az északi féltekén nyár van, amikor a Déli pólus fordul a Nap felé, akkor meg éjszaka. Az északi és déli sarkkörön túl pedig speciális megvilágítottsági viszonyok alakulnak ki: vannak napok, amikor több mint 24 órán át tart az éjszaka!
2013. máj. 18. 18:13
3/9 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy valaha vizsgálták tudományosan a témát.
Arról egy csomó mindent találni, hogy hogyan alakult ki ez a dolog, de hogy miért, arról nem igazán.
Kicsit megkésve Brony-ként a következőt tudom mondani:
A sorozatban van valami ami megfogja az embert. Aztán pedig ott van a közösség. Ennyire elfogadó és toleráns közösséget eddigi életemben még soha sem láttam.
Amit előttem írtak. Jó rajzfilm, jó közösség. Akinek nem tetszik ez az egész bronyság az azért van, mert nem ismeri. Az alkosson véleményt aki már belenézett. De tehát a kérdésre a válasz mindenképpen az, hogy nagyon jó rajzfilm, nagyon jó társaság.
2013. júl. 14. 12:29
7/9 anonim válasza:
A Brony dolog többrétegű..
1.Eddig minden évben kellet valami divat reklám, divat szöveg, divat stílus(ruha beszéd stb..) Eddig ez az Emo volt és a Metro szexualitás, akik félig homok(biszex) vagy full homok, de nem képesek bevallani/felvállalni ezért nevet adnak neki
2.Az első pontból kifolyólag(olvasd végig) még egy módszer is akar lenni hogy lenyűgözzék korunk új/friss lányait/fiúit(ki-mihez vonzódik) mert a régi 90's évek beli stílussal már nem menne..manapság már minimum félig homonak(és ennek kinézően) kell lenned, homo öltözködés, szokások(My Little Pony) és hasonlók, hogy bevágódj valamelyik nemnél
ezeket össze vetve nem nehéz kivesézni :)
2013. aug. 4. 20:11
8/9 anonim válasza:
Pontosan az ellenkezője annak amit a felettem lévő emberke írt :3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!