Csillagász szeretnék lenni de nem vagyok jó matekból?
Szerintem abból kovácsolj hasznot magadnak, amit már megszereztél.
Ha meg az angol és a töri, akkor keress valamit ezekkel kapcsolatban, de mindenképp tartsd meg a csillagászatot, mert hobbiként komolyan is foglalkozhatsz vele.
De ha úgy érzed, hogy nincs túl későn, még ráállhatsz azokra a tárgyakra is, amik a csillagászathoz munkaszinten kellenek.
A csillagászatért nem adnak kenyeret.
Mi lesz ha megéhezel?
nem érdemes csillagásznak menni, mert egyáltalán nem olyan jó dolog mint amilyennek hangzik, és nem is fizetik meg. nekem van több csillagász ismerősöm, aki a szakmában dolgozik az mondjuk elég komoly szinten műveli a dolgot, az MTA svábhegyi obszervatóriumában dolgozik többek között, de olyan kevesen vannak, hogy az egyetemről járnak fel egyfolytában a diákok mérni, önkéntes alapon.
Amikor én egyetemre kerültem akkor azzal jöttem ide hogy csillagász akarok lenni én is, de szerencsére elterelődött más szakterületre a figyelmem, ami sokkal érdekesebb és sok pénzt is lehet keresni vele
Na de ha nem megy a matek és a fizika, akkor felejtsd el.
Komolyan.
Az még nem csillagászat, hogy a bolygókat ismered, de az sem, ha a csillagképeket.
A legkomolyabb matek ismeret kell a csillagászathoz.
Na meg elméleti fizika ágak, amiben szintén komoly a matek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!