Mit tudtok erröl a szoról mondani nekem La Cosa Nostra mit jelent ez a szo?
tegnap a baratom ezt a szot adta a banda nevének
de nem hajlando megmondani,hogy mi a jelentosege
Neve egyértelműen a Cosa Nostráéból ered, a La pedig csak névelő. Tehát jelentése: "a mi ügyünk", "a mi dolgunk".
Jah és logóján, nem logólyán. :)
Ne haragudj, de ti hány évesek vagytok? 10? 12?
Milyen "banda" az, ahol "barátok" így viselkednek egymással???
Szerintem a haverod sem tudta a kifejezés (nem szó) jelentését, csak hallotta valahol, azért nem volt hajlandó megmondani. De ez tényleg gyerekes.
Tanuljatok inkább nyelvtant, azzal többre mentek: erről, szóról, szó, hajlandó, jelentősége, plusz az előző válaszoló javítása.
En es a Barataim 18 evesek vagyunka legfiatalab 16
a baratom az egyik rokonjatol halota aki meg tiltota neki hogy barmit is mondjon errol a kifejezesrol
De a tobbi az mar magany dolog,en utana neztem a wikipediaban mar 2 napja es tudta mit jelent,csak a valaszolok komentjere voltam kivancsi es!Errol a dologrol tobbet tudunk mint barki !! DE NEM VAGYUNK VELE TULSAGOSA ELFOGLALVA oLASZ MAFFIA STB...EZ HULYESEG DE MINEGY!
12 évesnél nem vagytok ti többek, vagy ha mégis akkor komoly baj van az agyatokkal...
Bájdövéj: ez 3 szó, nem 1.
Ja ezek a dolgok mar reg elusztak!
Apam nem enged ilyen Bunozokel baratkozni mert bele vihetnek barmilyen problemaba!De en se akarom a barataimat latni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!