A Vasember páncél burkolatát miből csinálnátok?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy azért kérdezem mert megakarom építeni csak ("tegyük fel")2013. máj. 9. 17:42
11/27 anonim válasza:
kétlem, a kevlár a szénszál a nano-széncső és szerintem még az üveg szál is a közelében lehet.
12/27 Wadmalac válasza:
Ha Stark Supermannel akar bunyózni, javaslom a kriptonitot. :)
13/27 anonim válasza:
a legjobb egy kompozit lenne. kívül hőálló titán ötvözet allata hőálló kerámia ezalatt egy hőszigetelő réteg. aztán az illesztéseknél szükséges még tömités
14/27 Wadmalac válasza:
1 cm2 keresztmetszetű pókháló-fonat 20 tonnával szakítható el. És ez a "gyári állapot", ez növelhető.
Szerintem nem rossz. :)
15/27 anonim válasza:
a zongora húr meg kb. kétszer annyit bír
16/27 anonim válasza:
amugy meg most számoltam ki és a wiki-ben lévő adatok alapján csak 12 tonnát bír egy 1cm2-es keresztmetszető pók fonal
17/27 anonim válasza:
De hülyeség ez az egész... Ha belevágnak a vasbeton falba úgy, hogy az eltörik, biztosan nem éled túl, mindegy milyen szuper anyagból van a testhezálló páncélod.
18/27 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy ha a vasember nagy erővel elesne úgy bebas*ná a fejét a páncélba hogy széttörne a koponyája és meghalna. Ez az egész konstrukció hibás.
19/27 anonim válasza:
Előzőknek: egyrészt rengeteg anyag van amivel simán kibírod, ha ,,nekicsapnak a vasbetonnak", a páncélt pedig belülről ki lehetne bélelni, tehát ez sem gond. Nagyon baj ha nagy sebességel
20/27 anonim válasza:
Folyt:... Ha nagy sebességel mész neki valaminek, lehet hogy a páncél épségben marad, de bent a g erő összenyomná a belső szerveidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!