Ha egy permetum mobile energia nélkül is megy akkor mire képes ha energiát kap?
Perpetuum mobile
Inkább a Humor rovatba való!
Ha energiát kap, attól tönkremegy. Esetleg átkerül egy másik állapotba, ahol szintén örökké mozog majd.
Amúgy ez nem tudományos kérdés, hanem filozófiai, mert örökmozgó nem létezik.
definició kérdése.
én örökmozgó alatt azokat a modelleket értem amik ujra és ujra előkerülnek örökmozgó néven.
az hogy megvan az oka miért nem képes energiát termelni csak egy dolog de attól még örökmozgó a neve.
Hasonlóan ahhoz ahogy Kovács Pista nm patkol lovat az operában pedig senkit se műtenek meg.
Attól függ, hogy milyen energiát kap.
Példák:
- az örökmozgódat bedobod a tűzbe, így növeled a belső energiáját. Eredmény: az örökmozgó melegebb lesz, ezért kesztyűvel szabad csak megfogni.
- az örökmozgódba belerúgsz, ezáltal növelve a mozgási, esetleg helyzeti energiáját. Az eredmény: az örökmozgó méretétől, tömegétől és szilárdságától függő mértékben fájni fog a lábujjad, akár még másnap is.
Persze ezernyi más példát is el lehet képzelni.
az őzmozdony működési elve az, hogy a mozdony kerekeit áttételesen mókuskerekek mozgatják, amiken őzeket futtatnak a stri€ik. Nagyon környezetbarát megoldás!
Egyébként hogy a kérdésedre is válaszoljak, ("Ha egy permetum mobile energia nélkül is megy akkor mire képes ha energiát kap?") sokkal egyszerűbb a válasz: arra, amire való - permetezésre!
Ugy érted perpetezésre?
Ja mpst látom, én bsztam el a kérdést, igazad van a permetezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!