Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit tudtok arról, hogy elraktá...

Mit tudtok arról, hogy elraktároznak olyan információkat amelyek fontosak lehetnek az emberek számára?

Figyelt kérdés
értitek mire gondolok?
2009. szept. 28. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sajnos.
2009. szept. 28. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én elolvastam vagy 3x a kérdésed, de énse nagyon értem.

Kik raktározzák el az infókat?

2009. szept. 28. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a könyvtár. Elraktározzák az információt, amik fontosak lehetnek az emberek számára.
2009. szept. 28. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
hát énse tom olvastam valahol, hogy valamien infókat elraknak a világról az utókor számára.
2009. szept. 28. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Mint a Nemzet Aranyában a Titkok könyve? Szerintem igenis vannak megtörtént, de nem publikált rejtegetnivalóik a nagy fejeseknek.. hogy ne törjön ki világpánik meg ilyesmi.. UFO anyagok pl fix hogy vannak, talán Roswell se mese :)
2009. szept. 28. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Raktároznak, de nem titkosak. Egy részüket oktatják is a suliban, másik részét az utcán, netről, innen onnan szedheted össze, és van amit nem mondanak ki vagy hazudnak róla, gondolok itt a politika, pénzügyek... de ezeket nem az utókornak, ám fontos lenne az embereknek.
2009. szept. 29. 02:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, ezt írásnak, vagy éppen könyvnyomtatásnak mondják.
2009. szept. 29. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!