A színházi távcső mennyire lát el maximum?
#2: Tetszik a válaszod, és ha már kekeckedsz, kekeckedek én is :)
Kb. 46 milliárd fényévre lehet ellátni a távcsővel, mert azok az objektumok, amelyek fénye 13,6 milliárd éve indult el felénk, a metrikus tágulásnak köszönhetően ma már 46 milliárd fényév távolságban vannak ;)
Jó kis távcső.
Hát igen, ebben mondjuk van valami megkapóan mély emberi igazság.
Akkor megnöveltük a maximumot - egyre jobbnak tűnik ez a távcső! :-D
(2. voltam)
Ezek szerint mindenki azt hiszi, hogy a színházi távcsőnek van szeme és képes ellátni valameddig?
Szerintem a kérdést LEGALÁBB úgy kellene módosítani, hogy: A színházi távcsővel milyen messzire lehet ellátni?
Legyünk magyarok, ha már ide születtünk...
Sziasztok! :D
Na,örülök ,hogy egy kis mosolyt tudtam csalni az arcotokra .:) A kérdés valóban hülye egy kicsit ,és hülyén is lett megfogalmazva.
Az az igazság,hogy koncertre készülök és (hozzá teszem egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz) ,de azt hittem ,hogy a színházi távcső megfelelhet ennek a célnak...Eléggé messze fogok ülni ,és szerettem volna valamit találni,amivel jobban láthatom a színpadot.
Van ötletetek?
köszi előre is!
Koncerthez az sajnos kicsi, valami nagyobb teljesítményű látcsőre lenne szükséged.
Nincs véletlenül egy vadász ismerősöd? Hátha neki van.. És hátha kölcsönadja...
Persze csak ha nagyon vigyázol rá. :-)
köszi,hogy írtál ,aranyos vagy.:)
hát... most,hogy így mondod ,van valaki,aki eléggé "elvetemült" módon szereti az ilyesmiket.
Ez jó ötlet,akkor majd megkérdezem őt,hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!