Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Melyik életpálya lenne nekem...

Melyik életpálya lenne nekem a legjobb?

Figyelt kérdés

Most egészségügyi osztályban tanulok, érdekelnek a gyerekek, csecsemőgondozónak, vagy óvónőnek képzeltem el magam. Viszont 6 éve már, hogy hegedülök, és mostanában egyre jobban csalogat az, hogy hegedű oktató legyek. Mindig azt mondtam, hogy alapvizsga után ott hagyom, de már nem lennék rá képes. A középiskolát mindenképpen itt csinálom végig, de szerintetek melyik lenne a legjobb? Melyik nyújt nagyobb megélhetést? Melyik egyetemre kéne majd mennem hozzájuk?

Tudom,hogy még van időm eldönteni, mert még csak kilencedikes vagyok, de ez a kérdés nagyon foglalkoztat.

2013. máj. 2. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Sajnos mindkettő, az egészésgügy és a művészet is éhenhalós pálya.
2013. máj. 2. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Én, mint potenciális halgató, nem szeretem a hegedű hangját.
2013. máj. 2. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Az egészségügyben legalább van munkahelyed. Művészként meg...
2013. máj. 2. 22:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Viszont én meg imádom a hegedűt, a hangját, mindent... és mind a kettő foglalkoztat. És melyik egyetem/főiskola a legjobb hozzájuk? Ami lehetőleg még normál árakon van.
2013. máj. 3. 12:19
 5/5 anonim válasza:
Debrecen mind a 2höz.
2013. jún. 11. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!