Milyen számológépet vegyek?
Igazából szerintem az emeletes törtes szórakozás felesleges és a függvényezés is. Középiskolában és való életben általában nincs ezekre szükség, egyetemen tilos használni ilyen okos gépeket.
Ha meg dolgozni fogsz ilyen feladatokkal, akkor úgyis számítógépen fog menni minden. Nekem soha nem volt szükségem többre, mint az fx-82ES, annak ellenére, hogy jártam BME-re is (éök mérnök), most meg matek szakos vagyok.
Emeletes törteket igazából nem kényelmes használni, ha meg nagyon muszáj, akkor számítógép és egyebek miatt úgyis meg kell szokni, hogy hogyan lehet zárójelezéssel kiváltani, akkor meg...
Bocsánat, ha hervasztó voltam, de ez a tapasztalat. És a fenti gépemet 5-6 ezerért már simán meg lehet kapni.
Ha valami kőkemény célszerszám kell, akkor inkább vennék egy tabletet és tennék rá egy megfelelő matekos programot, amibe lehet vadulni mindennel :-) Főleg, hogy annak a számítási teljesítménye is jobb és nem csak erre a célra lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!