Miről szól A Szent Péter esernyője?
A könyv 224 db A/5 méretű oldal, ez normál olvasási tempó esetén max. 4 óra alatt megvan, úgyhogy ha most elkezded, este 7 előtt kész leszel vele. Sok sikert. :)
Hátöööizé... Ez igaz, de te ezt honnan tudod, Fersk? :D
Konkrétan abból indultam ki, hogy pont 5. osztály után egy barátnőmmel sokat olvastunk együtt a strandon (persze külön-külön könyvet), és amikor mértük az időt, akkor jött ki az egy perces átlag nekem, egy picit kevesebb neki.
Azóta persze jónéhány év eltelt, és már sokkal gyorsabban olvasok. :D
Most direkt elővettem a Szent Péter esernyőjét, találomra kinyitottam (a 142.-143. oldalon); a hosszabbat választottam, ahol nincs lábjegyzet; direkt visszafogottan, lassítva olvastam, és pont 1 perc lett. :D
De jó, a kedvedért _nagyon_ engedékeny leszek: legyen másfél perc oldalanként, ez ugyebár 50%-kal több; így nem egészen 6 óra alatt kiolvasható. És még mindid csak 3/4 5 van... :D
Berta Wooster:
Ha ez a többségnél így lenne, mi lennénk a legolvasottabb nemzet a világon...
Kérdező:
Az a három pont a mondatod végén árulkodik...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!