A molekuláris bionikához milyen szintű középiskolából hozott kémiatudás szükséges?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 20:36
1/2 anonim válasza:
Jó ha van, de mindent nulláról kezdetek majd. Személy szerint csonthülyén mentem oda kémiából, de a gimis közép anyagot is több éve tanultam már... Kémia alapokat végigjártam, nem para. Szerves kémia nem lesz könnyű, de meg lehet csinálni. Biokémia meg totál érdekes.
Saját tapasztalat, hogy gyakorlatilag semmilyen más előképzettség nem szükséges, kivéve matek. Na az tömény szívás lesz, közép matekkal. Most is nyögöm a hiányát, ezért csak 2-es 3-as vagyok a matekos tárgyakból. Főleg az a szemlélet, hogy minden tételt bizonyítani... Gimis mateknak semmi köze kb ehhez. Meg talán fizika ami kellhet.
Összeségében viszont mindent meg lehet csinálni full alapról, utcáról bemenve :) Csak a szívás mennyisége változik :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. ápr. 30. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!