Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Pécsen végeznek olyan anyagviz...

Pécsen végeznek olyan anyagvizsgálatot, aminek az a lényeg, e hogy én adok nekik egy port és megmondják, hogy az milyen anyagokból áll?

Figyelt kérdés
Vennék egy kissé ismeretlen (multiforce Nutrition) fehérjét és bevizsgáltatnám, hogy valóban az van-e benne mint amit leírnak. Ilyen vizsgálatot végeznek pécsen? Ha igen, mennyiért?

2013. ápr. 22. 21:27
 1/2 Tojasleves válasza:
bevizsgálják. összetevőnként kell fizetni érte. Mármint megmondod, mi érdekel, és azt ők jópénzért megvizsgálják.
2013. máj. 4. 01:18
 2/2 anonim válasza:

Én már elküldtem egy laborvizsgálatra, mivel viszontealdói szerződést kötöttem velük. Az Anabolic Protein Fuel termékük fehérjetartalma érdekel elsősorban. Kíváncsian várom az eredményt. Szerintem nem lesz probléma, de azért szeretek biztosra menni, legyen szó bármiről.

Esetleg, ha még aktuális még számodra a dolog, akkor privátban szívesen megírom az eredményt.

2013. jún. 4. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!