Ha erősen beütjük egy ponton a fejünket, akkor többé nem fogunk fájdalmat érezni?
Ez igaz.
De ebben nincsen semmi jó.
Érdekes a tanárod.. Ha erősen bevered a fejed de tényleg durván ,Akkor elképzelhető hogy utána soha többé nem érzel fájdalmat.. De semmi mást sem, mert akár meg is halhatsz..
Amúgy meg még a legjobb orvosok sem tudják pontosan hogy az agyunk melyik része felelős a fájdalomért...
Szóval simán a koponyádat kéne betörnöd hogy az agyat nagy ütés érje..
Erről én is hallottam már, és bár hiteles forrást még nem találtam róla (őszintén nagyon nem is kerestem), de elképzelhetőnek tartom. Mindenesetre nem hiszem, hogy megérné ez bárkinek is, mert ilyen esetben nem csak a fájdalmat nem érezné az ember, de mást se nagyon.
Ráadásul ha komoly erejű ütés éri a fejet, sokkal valószínűbb, hogy gyors halála lesz az illetőnek, minthogy csak az agya egy kis része sérül, és pont csak és kizárólag az a rész, ami mondjuk a fájdalomérzetért felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!