Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha erősen beütjük egy ponton...

Ha erősen beütjük egy ponton a fejünket, akkor többé nem fogunk fájdalmat érezni?

Figyelt kérdés
Állítólag,ha beütjük a fejünket,akkor megtörténhet,hogy többé nem fogunk fájdalmat érezni,szóval,ha például leszúrnak vagy levágják a lábunkat,akkor nem fogunk fájdalmat érezni.Az agy melyik részének kell sérülnie ehhez?nem akarom kipróbálni csak hallottam biosz órán és érdekel,sajna nem mondta a tanár,hogy az agy melyik részének kell sérülnie ehhez

2013. ápr. 15. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez igaz.

De ebben nincsen semmi jó.

2013. ápr. 15. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Érdekes a tanárod.. Ha erősen bevered a fejed de tényleg durván ,Akkor elképzelhető hogy utána soha többé nem érzel fájdalmat.. De semmi mást sem, mert akár meg is halhatsz..

Amúgy meg még a legjobb orvosok sem tudják pontosan hogy az agyunk melyik része felelős a fájdalomért...

Szóval simán a koponyádat kéne betörnöd hogy az agyat nagy ütés érje..

2013. ápr. 15. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Igaz. Ha elég erősen ütöd, nem fogsz többé fájdalmat érezni. Meg amúgy semmit sem. :D
2013. ápr. 15. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Erről én is hallottam már, és bár hiteles forrást még nem találtam róla (őszintén nagyon nem is kerestem), de elképzelhetőnek tartom. Mindenesetre nem hiszem, hogy megérné ez bárkinek is, mert ilyen esetben nem csak a fájdalmat nem érezné az ember, de mást se nagyon.

Ráadásul ha komoly erejű ütés éri a fejet, sokkal valószínűbb, hogy gyors halála lesz az illetőnek, minthogy csak az agya egy kis része sérül, és pont csak és kizárólag az a rész, ami mondjuk a fájdalomérzetért felelős.

2013. ápr. 15. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy könyv azzal magyarázta el, hogy a fájdalomnak van valami szerepe, hogy példaként felhozta, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy már nincsenek ujjaid. Ne vágyj erre!
2013. ápr. 15. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!