Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha valaki Google+-on hozzáadot...

Ha valaki Google+-on hozzáadott a köreihez és látszik az adatlapomon, nem tehetek ellene semmit?

Figyelt kérdés
Pl. az MSZP csinálja hogy egy csomó embert csak úgy felvesz és látszik az adatlapjukon, hogy az MSZP köreiben vannak. Persze a f*om se szeretne az MSZP köreiben lenni :D

2013. ápr. 10. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

" On Google Plus, someone can add you to one of their circles without your permission. This is not, however, a privacy issue. The reason is that the things you post on Google Plus only go to people in your circles by default, not to people who list you in their circles."

Igazából bárki bárkit hozzáadhat a köreihez,de ha a másik nem rakja bele egy adott körbe,akkor csak a publikus bejegyzéseit látja.

Pl van valaki,akinek vannak publikus képei,akkor egyszerűen publikusan megosztja őket,ha nem akarsz lemaradni róla,akkor felveszed a köreidbe, de neki nem kötelező,mert nem ismer téged..

Ha pedig felvesz,akkor is az dönti el,hogy mit enged a te köröd és mit az övé..

Lehet az lenne a jó,ha az látszódna,hogy egyoldalú a felvétel.

2013. ápr. 11. 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Jó,jó értem én, de amint valaki felmegy az adatlapomra, az első amit lát egy MSZP logo. Aztán ha elkezd nézelődni egy 10 perc múlva persze rájön hogy ő nincs az én körömben meg semmi közöm hozzá, de akkor is :D

na mindegy firs world problem

2013. ápr. 11. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Értem én:) Igazából az lenne a jó,ha más számára nem jelenne meg,hogy ő felvett téged a köreibe,ha nem járulsz hozzá.
2013. ápr. 11. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!