Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Azthiszem rájöttem a jövő...

Azthiszem rájöttem a jövő lebegő autói logikájára?

Figyelt kérdés
Azthiszem rájöttem és létezik hozzá az anyag csak még nem sikerült megszerezni azt az anyagot.. de ez az anyag magyarázná hogy hogyan tudna lebegni az autó a talaj felett :) Ezt nemlehet valahova beküldeni ezt az ötletet?
2013. ápr. 6. 13:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ide leírhatod
2013. ápr. 6. 13:33
 2/17 A kérdező kommentje:
Ide nem ötletet hanem kérdést küldök ;)
2013. ápr. 6. 13:36
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
Pistike, sok sikert.
2013. ápr. 6. 13:43
 4/17 anonim ***** válasza:

ezt már kitalálták. az anyag pedig a levegő. sőt, ilyen jármű is van már.

hidd el, nem vagy olyan okos, mint hiszed magad :D

2013. ápr. 6. 13:50
 5/17 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Vigyázz! Egyenlőre az "anyag", amitől lebeg az autód, illegális.

2013. ápr. 6. 13:59
 6/17 A kérdező kommentje:
Ha csak simán levegő lenne akkor a kocsit ahogy leengedénk egy kötélről a gravitáció levinné a földre így nem lebeg és össze is törik.. Ez az anyag távol tartja a talajtól. :) És mért baj ha vannak ötleteim?? lehetséges hogy későbbiekben hasznos.
2013. ápr. 6. 13:59
 7/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem egy anyagról beszélünk utolsó válaszoló!:) Ez nem illegális hiszen még tárolni se tudják.
2013. ápr. 6. 14:00
 8/17 anonim ***** válasza:
OK, de kinek mondod el? Mert nincs X millio dolcsid levedetni worldwide. De ha lenne is, akkor is kellene egy EREDETI otlet. A Pistike Laboratories mutassa meg, mit tud!
2013. ápr. 6. 14:06
 9/17 anonim ***** válasza:

A lebegő autó már létezik csak nincs forgalomban, mert nincs rá igény és pénz.

Egyébként egy anyag nem tartja távol a talajtól a kocsidat.Ahhoz valami technológia is kell, nem elég maga az anyag, mert olyan anyag nem létezik.Hacsak nem valami levegőnél alacsonyabb sűrűségű dologról beszélsz.

2013. ápr. 6. 14:18
 10/17 anonim ***** válasza:
A lebegő autó ötlete eleve halálra van ítélve. A kerekek súrlódása minimális a légellenálláshoz képest inkább azzal kellene kezdeni valamit. A lebegés mindig több energiát emészt fel mint amit nyersz vele.
2013. ápr. 6. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!