A villámolvasás tényleg működik?
Én a Paul R Scheele féle villámolvasásra gondolok. Ez igaz? Létezik ilyen? Tényleg annyira működőképes mint ahogy az pár helyen le van írva?
Honnan tudom megszerezni letölteni Paul R. Scheele 2 könyvét (valami e-bookot) amiben megtanítja a villámolvasást? AZ a címe hogy "Házi villámolvasás tanfolyam"
talán ez
* Automatikusan eltávolított tartalom.
23:01 -nek
szerintem ez kell nekem, de innen csak akkor tudnám letölteni ha regisztrálva lennék az oldalon, de most regisztrálni is csak meghívóval lehet.
nem töltenéd le nekem, és nem küldenéd át e-mailban? 1.77 megabájt, nem arányromboló. légyszi :)
e-mailem: jujjte@gmail.com
előre is köszi
Én innen szedtem le!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én megvattem a házi csoamgot anno 18 ezerért, 1 kézikönyv, 10 audió cd, egy Villámolcasás könyv, teljes élet agykontrollal könyv.
Akhasából való tanulásra emlékeztet a bevitel, bár nem olyan hatékony. Nagyból a kis részletekig kell tanulni. Sok külföldi módszert találtak ki(orosz), ami lepipálja ezt. Lehet, hogy ki kéne adnom magyarul, vagy eladni Domjánnak, mert neki van neve...Tanulás terén Silvánál és Maria Sorelnél vannak profibbak. Érdekes mód mégsem ismertek. Nyilván minden ami orosz az rossz, nem kap publicitást, texasi José Silvánál nincs jobb. Mindig amerikából kell jönnie az észnek...
Régóta megy a villámolvasás, de kötelező tananyag lenne, ha működne tökéletesen. Azt sem állítom, hogy humbuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!