Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A Héttoronyba új rabok érkezne...

A Héttoronyba új rabok érkeznek. Kik ők, Mit ajánl a szultán Török Bálintnak? Egri csillagok?

Figyelt kérdés
nagyjából tudom a lényegét, csak nem tudom megfogalmazni .?

2013. ápr. 1. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Akkor írd le a lényeget, mi segítünk megfogalmazni.

Valamit tegyetek le ti is az asztalra, lássuk, hogy valóban komolyan gondoljátok.

2013. ápr. 1. 15:21
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Nem hinném, hogy komolyan gondolja... A kérdezők 80-90%-a az ilyen vagy hasonló ajánlatok után csak lapít, mint nyuszi a fűben. És talán reménykedik, hogy előbb-utóbb majdcsak akad valaki, aki megcsinálja helyette a feladatát. Mert az nekik sokkal kényelmesebb...

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__41..

2013. ápr. 1. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Mint valami filmelőzetes:

"A Héttoronyba új rabok érkeznek. Kik ők, Mit ajánl a szultán Török Bálintnak? Vajon megúszható-e a török rabság? Vajon látják-e még hőseink a hazájukat? Kiderül ha elolvasod a könyvet."

2013. ápr. 1. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
*kimaradt hogy a reklám után persze...
2013. ápr. 1. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Ági

Hát igen, kedves Berta!

Mint ahogyan én is, unalmamban leírtam, de - én balga - egy kicsivel több lelkesedést vártam. :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..

2013. ápr. 1. 17:21
 6/8 A kérdező kommentje:
lényeg: Gergő, Éva, Mekcsey, Török Bálint fia és Matyi szolga elmentek a Héttoronyba olasz énekesként, hogy kiszabadítsák Török Bálintot.A szultán Bálintnak azt ajánlja, hogy árulja el a hazáját és elengedik
2013. ápr. 2. 08:18
 7/8 anonim ***** válasza:

@ Ági:

Bocs, de még mindig igen naiv vagy, ha több lelkesedést vársz. :D

Ritkaság... :(((

@ Agent K:

Köszi a poént. :)

@ Kérdező:

Ez valóban nagyon lényegre törő két mondat. :D

Attól függően, hogy mekkora terjedelemben kell megírnod a fogalmazást, egészítsd ki az írásodat pl. időponttal, előzményekkel, körülményekkel, motivációkkal, következményekkel (csak amik kiderülnek a történetből). Tehát minél többet kell írnod kötelezően, annál több részlettel kell megtoldanod a jelenlegi két mondatot.

Ha leírod ide kommentbe az egészet, megnézzük, hogy sikerült, és adott esetben javítunk vagy teszünk még valamilyen javaslatot. :)

2013. ápr. 2. 15:40
 8/8 Castorina Mozsár Ann válasza:

Szulejmán szultán, azt kéri Török Bálinttól, hogy legyen budai pasa.

Röviden ennyi.

Üdv:Anna

2020. máj. 5. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!