Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A legtöbb gazdag, vagy tehetős...

A legtöbb gazdag, vagy tehetős ember tényleg buta mint a tök? Vagy csak lusta mint a disznó?

Figyelt kérdés

Komolyan volt szerencsém rengeteg kérdést átnyálazni mind elektronika, mind számítástechnika témakörben,

és komolyan mondom a leg eggyügyübb kérdések amiknek bárki 5perc alatt utánanéz 2-300ezer forintos laptopokról százezres telefonokról,

200efotintos asztali konfogokról szólt. Szóval ezek a kérdések most rongyrázás vagy tényleg ennyire buták? Amúgy nagyon érdekes hogy

például közlekedés kategóriában pont ellentétes a helyzet ott látok tudást, akaratot, önerőt...stb

2013. márc. 29. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Egy kérdés: hogy jönnek ide a "gazdag, vagy tehetős" emberek?
2013. márc. 29. 23:10
 2/8 A kérdező kommentje:
egyszerű! a legtöbb ilyen jellegű kérdés ezekben a variációkban figyelhető meg. Természetesen sok egyéb "érdekes" és buta kérdéssel találkoztam már, mégis a többi kontextusban inkább látok rálátást és nem az abszolut homályt
2013. márc. 29. 23:24
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
A legtöbb ilyen kérdést fiatal suhancok teszik fel, akik persze, hogy nem értenek hozzá, valamint anyagi helyzetüket nem önmaguk, hanem a szüleik határozzák meg. Ne mond, hogy te 13 évesen már mindent tudtál az alaplapokról, processzorokról, asztali és mobil operációs rendszerekről...
2013. márc. 29. 23:46
 4/8 anonim ***** válasza:

ma 23:25

Bocsi, de elég hülye felfogás azt hinni hogy csak a gazdagok akarnak irtó drága műszaki dolgokat venni. Sokan kinézik, és bár nincs pénzük rá, mégis álmodoznak róla.

Egy gazdag ember ha venni akar drága,és bonyolult dolgokat nem a gyakorin fogja megkérdezni, hogy mi mindent tud, hanem egy igazi szakembert..mert megtudja fizetni.

2013. márc. 29. 23:53
 5/8 A kérdező kommentje:

# 4 tudod sok fiatalt ismerek akiknek több sütnivalójuk van és meg sem fordul a fejükben feltenni hasonló kérdéseket...tudod miért? mert utána olvasnak és utánanéznek. Az életkor nem lehet mentség.Saját magamról tudom!

# 5 Akik álmodoznak nem csak elképzelik a formáját alakját... hanem utánanéznek, minden szempontból megvizsgálják a tulajdonságait. tudod az álmodozás sokkal összetettebb emberi tulajdonság. és ha összegyűjtik mégis a pénzt...már nem kell feltenniük a kérdéseket.

Szóval a kérdésem még mindig nyitott...

2013. márc. 30. 00:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A fotós témákban sok az olyan kérdés, amiből nyilvánvaló, hogy az illetőnek annyi ismerete sincs, hogy átlássa, mit nem tud. Az már egy szint, amikor biztonsággal meg tudod magadnak keresni a fórumokat és a specifikációkat, mert van róla fogalmad, mik a kulcsszavak és mi mivel függ össze. Másik probléma, hogy nagyon sokan nem tudnak angolul (ez szintén a korral jár), és így lényegesen nehezebb a keresés. Persze az internetes keresés is egy külön műfaj, és akiknek megy, sokszor el sem tudják képzelni, hogy van, aki nem tudja, hogy működik a google. Próbálj nagymamát, vagy általános iskolásokat informatikára tanítani. Rá fogsz jönni, hogy ami neked elemi és nyilvánvaló, az másoknak nem feltétlenül, és épp ezt a részét nehéz megtanítani.

Végül nyilvánvalóan a kérdezők egy része lusta. Bár ebben is érdemes figyelembe venni, hogy amit nekem pár perc megkeresni, a húgomnak negyed óra.

De még ha buta is, apám erre azt szokta mondani: "Aki kérdez, hülyének látszik, aki nem kérdez, az is marad."

2013. márc. 30. 00:43
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

ma 00:43

apádnak milyen igaza van..

Amúgy meg.. Az én anyám gazdag és okos is. (gyógyszerészi diplomája van, és elég komoly üzletben érdekelt) de fingja nincs a számítógépekről, megevezésükről. Fogalma sincs hogy mi minden kell hogy egy gép jól működjön. Bár ő nem ír ide kérdéseket, de ezer kérdése van ha számítógépekről van szó, vagy csak simán egy képet akarna elmenteni. Ez nem butaság kérdése. Mivel nem foglalkozik vele nap mint nap, nem ebből él, és nem ül órákon át a gép mellett így nincs is képben.. De butának nem tartom őt.

2013. márc. 30. 02:29
 8/8 anonim válasza:
Nagyon tehetős családból származom. A szüleim intelligens emberek (jogász és tanár/vállalkozó). Anyukám (már évek óta nem dolgozik tanárként) két vállalkozást vezet, apukám pedig egy cégnél dolgozik, mint jogász, mindketten több nyelven beszélnek. A számítógépet soha nem használják! Egyszerűen nem érdekli őket, főleg apukámat nem. Ők még megtudják oldani a problémákat, kérdéseket könyvekből is. Teljesen egyetértek az előzővel ebben a témában. Tudják használni, ha nagyon muszáj, de nem az életük része, ők nem a számítógéppel nőttek fel. Én 22 vagyok, de engem sem túlzottan foglalkoztatnak a számítógépes témák. Teljesen hülye vagyok a processzor, meg Isten tudja milyen kifejezésekhez, mert nem érdekel. Nincs olyan nagy igényem. És igen, ha érdekel valami, akkor egy szakemberhez fordulok és megkérdezem, hogy mit gondol erről és arról, mivel én nem értek hozzá. Ugyanezt csináltam, mikor megvettem az iPadem. Megkérdeztem 3 különböző szakembert, hogy megvegyem -e, aztán saját magam is átböngésztem és végül megvettem. És milyen érdekes reakciók voltak rá... Több embertől is, akik még látni sem láttak iPadet, elhangzott az, hogy mert az iPad milyen szar, stb. Ennyit erről.
2013. márc. 31. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!