Ha van egy csomó CO2 patronom régi szódásszifonokból, hogyan lehet szárazjeget készíteni belőle?
Figyelt kérdés
Lehetőleg biztonságosan!2013. márc. 28. 13:29
11/17 anonim válasza:
Ki ne szúrd, vaze :DDD Ha megdöföd, elszabadul, mert nagy nyomással fog távozni a co2 :D És a kis patron bizony nagy ablakokat, őrlőfogakat tud törni :D
12/17 anonim válasza:
arról nem is szólva, h a hirtelen kitáguló gáz csinos fagyási sérüléseket tud okozni
13/17 A kérdező kommentje:
Értem, akkor mégis mi a legbiztonságosabb módja annak, hogy kiszedjem a cuccost ami benne van? :)
2013. márc. 28. 23:57
15/17 anonim válasza:
#14 csak trolloz téged. Ahol van CO2 patron ott akad régi szódás szifon is. Használhatod a szifon fejét is, vagy a fejből ki is szerelheted ( típustól függ ) a patron tartó/ lyukasztó szerelvényt. Jó erősen, biztonságosan rögzítsd, mert jó nagyot lök! Pl. satu.
A kiáramló gáz útjába se lógjon se kezed, se lábad, sem egyéb testrészed.
16/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
Gondoltam én is a szifonfejre, de az már nincs meg sajnos! :)
2013. márc. 29. 21:07
17/17 anonim válasza:
A 14 es troll osztályának még bemutatta ezt a fizikatanár az iskola folyosóján.
(hatás-ellenhatás kiskocsira szerelt szósáspatronnal)
A mai fizika tanítás szintje már ennyire alacsony?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!