Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan olvashatnék hangosan...

Hogyan olvashatnék hangosan is jól? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Magamban nagyon jól és szépen viszonylag gyorsan olvasok, de ha hangosan fölszólít a tanár jópár szót elrontok, és ez szerintem már ciki 7.-ben,gyakoroljak hangosolvasásban vagy mi?

12/L

2009. szept. 17. 14:31
 1/9 anonim válasza:
100%
Még a tanárokkal is előfordul, hogy tévesztenek...nagy dolog!Ha van kisebb tesód, biztosan örülni fog neki, ha mesét olvasol neki, ha nincs, akkor olvass hangosan a szobádban, de olynokat, ami érdekel!Gyakorlat teszi a mestert!
2009. szept. 17. 14:39
 2/9 anonim válasza:
100%
Ha azzal van gondod, hogy sokan hallanak, akkor ezt kell magadban legyűrnöd, nem mindenki születik úgy, hogy minden megy pikk-pakkra. Gyakorolj és meghozza a gyümölcsét!
2009. szept. 17. 14:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos kistestvérem nincs de viszont van 2 nagy tesóm, a múltkor megkértem h hagy olvassak neki, és ő elutasította.:( Ez rosszul esett... (mellesleg ők is lányok) Tudom h őket én nem érdeklem de nekem fontosak, mert ők azok akikre felnézhetek!
2009. szept. 18. 10:51
 4/9 anonim válasza:
Olvass nyugodtan félig hangosan otthon bármit, de ha hangosan tanulsz a kiejtésed is fejlődik, és nem mellesleg úgy jobban meg is tanulod (:
2009. szept. 27. 21:37
 5/9 anonim válasza:

Velem az a helyzet, hogy nagyon szépen és hangsúlyosan tudok olvasni, de maximum 1 2 ember előtt...vagy egyedül...emerek előtt, az osztályban mindig elakad a hangom, nem tudom normálisan venni a levegőt, ahogy felszólít a tanár érzem, ahogy az adrenalin végigáramlik bennem...nem is akkor mikor elkedzem olvasni amit kell, hanem mikor eszembe jut hogy jajjjjj most mindjár előjön ez az egész...és még a kezem is remeg...nem tudom miért van ez, tisztába vagyok vele, hogy tudok olvasni, de nem tudok ennek az izgulásnak véget vetni...nagyon rossz. Eddig soha nem volt ilyen. 11edikes vagyok.

:-s

2009. nov. 30. 19:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor neked se valami jó... :S
2009. nov. 30. 19:43
 7/9 anonim válasza:

Jah, csak örülnék ha valaki mondana vlmit amitől elmulik vagy valami:-s

léci...

2009. nov. 30. 20:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Én annyit tudok ajánlani, ami nálam is egyre jobban beválik, h amikor pl.: felszólitanak h olvass ne nézz szét h ugyan mennyien figyelnek rád, hanem gondold azt h pár barátodnak olvasol olyat ami nagyon izgalmas! Habár ehhez kell képzelőerő, amibe nekem nincs hiányom... nem tudom h neked van-e... :)
2009. dec. 1. 11:48
 9/9 anonim válasza:

Képzelőerőm vaaan:P

köszi szépen, megpróbálom...:)

2009. dec. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!