Lehetséges hogy a hetedik generációs ükunokánk olyan lesz majd mint mi magunk? Mint külsőleg, mint belsőleg.
Figyelt kérdés
Valahol halottam,vagy olvastam már nem tudom de megmaradt bennem.2009. szept. 13. 22:03
1/11 wheeler válasza:
Nem is kell olyan messze menni. A bátyám majdnem úgy néz ki mint a papám fiatal korában.
2/11 A kérdező kommentje:
Én úgy értem hogy pontosan olyan lesz,a pontos másom.
2009. szept. 13. 22:15
3/11 anonim válasza:
Anyukám pontosan úgy néz ki mint az anyukája annyi idős korában. Nem tudtam volna megállapítani az egyik képről, hogy az nagymamám, csak a minőségéről következtettem:)
4/11 A kérdező kommentje:
Oké látom nem értitek,én is hasonlítok anyumra az öcsém meg apára. Amire én gondolok,az a teljes más olyan mint egy klón csak több 100 évvel később. A gondolatai a mozdulatai a testalkata a foglalkozása,az egész élete ugyan az lesz mint most a tiéd. Ugyan azokat fogja megélni,átélni. Csak ő ezt nem fogja tudni ahogy te sem.
2009. szept. 13. 22:34
5/11 anonim válasza:
Teljesen ugyanolyan soha nem lesz, ugyanis mindenkinek egyedi az ujjlenyomata, a retinája, sőt még a kézírása is.
6/11 anonim válasza:
Ez genetika, tengernyi variációval... A valószínűtlensége, hogy ugyanolyan leszármazottad legyen, mint te magad, egyenlő a végtelennel.
7/11 anonim válasza:
Teljesen ugyanolyan sosem lehet, mivel az ő szülei különböznek a te szüleidtől, a genom mutálódik, a gaméták keletkezése alatti rekombináció kivédhetetlen, az ősfelezés törvényét nem lehet áthágni stb. Magyarul klasszikus genetikai okai vannak, hogy így nem lehet klónt gyártani. :)
8/11 anonim válasza:
És ha még genetikailag esetleg teljesen meg is egyeznétek, teljesen más környezetben nőnétek fel, emiatt a jellemetek is mássá alakulna.
9/11 anonim válasza:
Jaja, hülyeséget kérdeztél: teljesen más környezetben nő fel, a klónod sem ugyanolyan mint te, mivel különböző személyiség.
10/11 Salx Narval válasza:
Mivel már mindent leírtak, ezét csak megerősítésként.Teljességgel kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!