Tudnátok nekem pszichológiával kapcsolatos könyveket mondani?
c.g. jung-analítikus pszichológia. könyv hatalmas könyv.bár ha csak hobbi szinten olvasol akkor lehet nem nagyon fogok érteni miről is van szó.egyébként ö egy nagyon okos ember sokat tett azért hogy rendesen megértse a pszihológiát.tehát az ö könyvei jók.talán annyi baj van vele hogy nagyon okos és nagyon bonyolúlt megközelitéssel áll a dolgokhoz.
aztán ha pszihológia akkor itt van rüdiger dahlke könyve kezdésnek például pont jó lehet neked a:lélek nyelve a betegség.ez a könyv a lelki alapon történő szervezeti változásokat taglalja mely minden embernek kötelező tananyag kéne legyen már általános iskolában..
és a legjobb:Emil Coué könyvei vétek lenne kihagynod.
még Popper Péter polcán találtam nagyon frankó kis pszihologia könyveket.én ugy csináltam, hogy beiratkoztam a könyvtárba és ott csemegéztem a pszihologia polcról.lehet könyvtárközi rendeléssel minimális összegért kérni hogy akár az ország másik feléböl lerendeljék neked egyik másik könyvet ha épp nincsen meg a könyvtáradban.persze elmehetsz a librybe is.voltam énis és azt tapasztaltam, hogy annyi pszihologiai témáju könyv van, hogy hatalmas üzletág lehet már ez a,,, segits magadon ebből a könyvből haver,,,.tehát kezdésnek mindenképp a könyvtárat ajánlom.ott jó kis könyveket fogsz találni.amiket meg felsoroltam érdemes elolvasni legalább egyszer , hogy rá lássa pszihologiára.popper péternek volt egy könyve amiben ilyne rövidebb fejezetekben a magánrendelése eseteiből irt történeteket.a cimére nem emlékszem de nagyon tetszett a könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!