Sajnos nem olvastam el a Kőszívű ember fiait és most bajban vagyok mert kéne egy kis fogalmazást írni, tudtok nekem egy picit segíteni?
a címek amiből lehetne választani : Oroszországból hazafelé (Ödönt kell jellemezni , és ugye itt volt a kaland.
Az ellenfél hagyatéka ( Jenőt és Ottót kell jellemezni)
Pál úr halála ( Palvicz , Richárd jellemzése)
A király az erdőben ( Pál úr hűséges tette és jellemzése)
Egy lány az éjben ( Edit kiszökik a zárdából , Edit jellemzése) én szívem szerint ezt szeretném írni de nem tudom hogy hol találjam.. ebbe kéne a segítség :D Előre is köszönöm akik a kérdésemre "nem bántó" választ tud adni :D köszi
Ha nem olvastad el, képtelenség lesz értelmes dolgot összehozni belőle.
Olvasd el, itt a hétvége, simán kiolvasod.
Ha csak Edit jellemzéséből akarsz fogalmazást írni akkor keresd meg csak azt a részt és olvasd el.
De itt megtalálod az egészet.
Egyébként a címeknél van egy kis bibi.
Az ellenfél hagyatéka /Itt Palvicz Ottót és Richárdot kell jellemezni, nem Jenőt./
A "király az erdőben" ezen jót nevettem, itt látszik, hogy valóban nem olvastad el, mert akkor tudnád, hogy semmiféle király nincs a könyvben, hanem ennek a címe:
A Királyerdőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!