Telefonbol lehet nyomas erzekelot kesziteni?
hisz ha megnyomjuk a telefon gombjat vilagit a kijelzo, en ezt nagyba szeretnem megtenni a nappaliba a vilagitast, ha ralepek a padlora akkor bizonyos ideig vilagitson, persze ha lehetne ezt egy fenyerzekelovel parositani
mit szoltok hozza?
rossz otlet?
vagy hogy tudnam megoldani a nyomaserzekelos vilagitast? vagy mar van ilyen?
Nálunk az összes villany nyomásérzékelővel megy. Amikor megnyomom, akkor bekapcsol, amikor újra megnyomom, akkor kikapcsol… A szomszéd felszerelt egy mozgásérzékelőset is, ami mikor közel megyünk hozzá, akkor kapcsol be. De szerintem van benne fény érzékelő is, mert nappal nem szokott bekapcsolni. Mondjuk ez egy órával is megoldható…
Biztos lehet telefonból is készíteni, de szerintem fölösleges…
hat igen a hagyomanyos kapcsolok is nyomaserzekelosek megnyomod (erot fejtessz ki vagyis nyomast)
igen a mozgas erzekelosek is jok es jo is lenne a nappaliba de azok ormotlanok, reflektorra van kotve az udvaronkon egy mozgaserzekelo +fenyerzeklovel hogy csak este mukodjon, de annak a szenzora tul nagy es nem esztetikus, vagy vannak mini, szebb kivetelben is?
csak azert gondoltam, mert a telefon adta az otletet, es regi nyomos telefonom van eleg, ez csak otlet; egy szobaba kellene belolle vagy 5 darab, a szobak ajtajai korul, mikor atlepsz az ajton a nappaliba, meg szerintem meg vagy 3 helyre elszorva egy kozepen a nappaliba, ezek mind a padlo alatt
de nem szereteme ste keresgelni a kapcsolokat
azert gondolatam hogy egy bizonyos ideig, hogy le is kapcsoljon magatol, az utolso erzekelestol mondjuk 2percre
de csak elkepzeles, azert is irtam ide ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!