Vajon ez kinek a telefonszáma lehet? +35 7 9009 57 14 Létezik egyáltalán ilyen előhívószám?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 21:12
11/17 anonim válasza:
Írogatnak itt olyan hülyeséget hogy hívd fel, de ne tedd, mert sok lóvéd bánja
14/17 anonim válasza:
+35 7 9009 5721-es telefonszám hívott engem péntek este, senki se vegye fel és ne hívja vissza, mert ez egy lehúzás, telefonszámla vírus. Én sajnos visszahívtam de holnap intézkedek a szolgáltatónál. A legjobb ha mindenki tudatja ezt ismerőseivel.
17/17 Tarbeni válasza:
Fel ne merd venni!
Ez egy automata ami össze vissza hívogat és aká 5000 euròt is lehùzhat a kártyádròl!
Ha véletlen felvennéd, akkor azonnal tiltasd le a kártyát, mert addig vonogatják a pénzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!