Hogyan puskázzak bomba biztosan? Bővebben lent.
En mindig a szekre raktam a cetlit, a combom koze. Ha meg akartam nezni, csak arrebbtettem a labam es megneztem.
Tokeletes! Ha pedig vegeztem, az elottem ulo kocsog szeke ala dobtam.
:)
Én ugyan azt javasolnám, hogy tanuld meg, de te ilyen válaszokra nem vagy kíváncsi. Azt viszont semmiképpen nem javasolnám, hogy ne tanuld meg az anyagot, bármilyen sok is; és azt sem, hogy puskázz. A puskázás ugyanis CSALÁS akkor is, ha nem veszi észre a tanár. Remélhetőleg a becsületed többet ér ennél; ha nem, akkor ott már baj van...
Ha pedig le is buksz, akkor nem csak a becsületedet játszottad el, hanem a megfelelő szankciót is tűrnöd kell (egyes vagy amit a tanár meghatároz), amit aztán magyarázgathatsz otthon a szüleidnek...
A másik pedig, hogy hozzá kell szoknod a nagy mennyiségű tanulnivalóhoz, és hogy hogyan oszd be ezt magadnak egyenletesen egy bizonyos időszakra. 7.-ben még többet kell majd tanulnod, középiskolában még annál is többet... Ha pedig bejutsz a felsőoktatásba, ott aztán főleg bírni kell a terhelést. Nem mellesleg ott akár fel is függeszthetik a vizsgáját annak, akit puskázáson kapnak; plusz égés a többiek előtt is. Szóval meggondolandó...
És most lehet utálni. :D
nincs bombabiztos modszer
ez egy macskaegér jàték
ha a fal melett ulsz halvànyan ird fel az anyagot a falra(ceruzàval)
ott senki nem keresi
vagy fogj 1 kemény lapot és arra ird fel az anyagot valamint fogj 1 laposfejü rajzszöget és azzal szúrd fel a pad lapjának az aljàra de ugy hogy tudd forgatni amikor nem figyel
érdemes a lap tetejéröl 2-3 cm-t uressen hagyni hogy legyen helyed rögzitteni a papirt
igy ha benéz a padodba nem làtja mert az holttér
ott csak akkor talàlja meg ha észrevesz hasznàlat közben
szerintem az elözö modszerek elavultak mert feltuno hogy a székedet nézegeted ràadàsul el se tudod rendessen olvasni a tolltartoba hamar megtalaljak es sokszor elis rakatjàk
arra figyelj hogy az 1. nagyon nehéz lesz
egy tanàcs: ne nézd feltünően a tanàrt mert ugy gyanussà válsz
minnèl kevesebb tàrsad tudja mire készülsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!