Laura Ingalls életéről tudnátok írni? Minden érdekelne, a szülei, a testvérei, a barátai, ő maga.
Miért kellene mókásnak lennie? :O
Ha érdekel valami, amit könnyűszerrel megtalálsz magad is, akkor ne másoktól várd, hogy megtegyék helyetted.
Egyébként Laura Ingalls Wilder élete sem volt túl mókás szerintem. A farm, ahol élünk című filmsorozat sem túl pörgős, bár a későbbi részek elég eseménydúsak, cselekményesek. De ezek döntő többségének semmi köze az írónő eredeti, életrajzi jellegű könyveihez. Bár néhány szempontból kellemes olvasmánynak tartottam őket, de mondhatni unalmasak.
Törölve is lett. Azt akartam megnézni, hogy felkiáltójel, vagy pont volt-e a kiragadott mondat végén. Szerintem pont. Legalábbis, mint tényt próbáltam közölni, nem pedig felszólítani. De mindegy is.
Ha meg ilyen kimagasló értelemmel bírsz, amit válaszodból is le tudok szűrni, akkor meg... abszolút nem áll így össze a kép rólad.
Nyugtass meg, hogy hasznos dolgokra is fordítod, amid van; nem csak trollkodásra!
Ja igen. Nagy-nagy válságban vagyok... ( Az ember mindig azt következteti ki a nem egyértelmű dolgokból, amit a természete/hangulata diktál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!