Milyen lesz hazánk 2081-ben amikor lesz a következő teljes napfogyatkozás?
Figyelt kérdés
- milyen lesz a fiatal generáció
- éghajlata
- gazdasága
- élhetősége
- technikai fejlődés hol fog tartani
stb
2013. jan. 28. 04:00
1/9 anonim válasza:
készülj fel a legrosszabbra. állítólag vízzel fognak fizetni, 20 évesen ugy fogsz kinézni mint egy 60 éves, mérgezők lesznek a tavak, nem lesznek zöld fák, sem fű,a pénz értéktelen lesz,és borzalmas meleg... főiskolán néztünk egy videót, amiben ilyesik álltak, életszerű volt, és elég durva, a jővőről szólt...mi emberek tettük ilyenné.
2/9 ttrkti válasza:
Remélem szép boldog és békességes. -104 éves leszek-
3/9 anonim válasza:
Én 89 leszek:) Amúgy valahogy úgy képzelem el, mint most az egyes afrikai törzseket.
4/9 Alaque válasza:
Remélem, lesz már egy terabyte-os pendrive.
6/9 anonim válasza:
Jaja, most jött ki. Csak az 512 gigás kistesója is átsázmítva 300.000 ft körüli áron lesz kapható, úgyhogy mondhatjuk, hogy veszett drága:D
Na, sok az off.
Nem hiszem, hogy annyira lepusztult lesz a világ, mint az első állítja.
7/9 Alaque válasza:
Jó, akkor:
Remélem, hogy addigra a nagyobb tömegek számára is elérhető lesz egy adathordozó, mellyel 24 exabyte-nyi adatot megbízhatóan hordozni tudunk számítógépek között, közvetlen kapcsolat nélkül.
8/9 anonim válasza:
Egy biztos, ha megéljük ezt a napot, akkor biztos jelentősen átalakúl az éghajlat, lehet a végén, ahogy sok filmben is látni, kénytelenek lennénk pl aföld alá költözni és nyomorogni abból ami nem lesz stb.
9/9 anonim válasza:
nah utolsó vagyok, kicsit hülyén fogalmaztam xd
nah nem biztos, de benne van a pakliban.
Éghajlatunk igyis ugyis átfog alakulni eléggé, ózonréteget meg nem lehet csak úgy csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!