Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (többi lent)

Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Rajzon egy olyan feladatot kértek holy: viaszozzam be az egész rajzlapot, majd szappanozzam, és fessem le, várjam meg míg megszárad és véssek bele. De basszus, nem akar sikerülni, 5.-szörre sem, már bőgtem is, mivel a rajz az erősségem, és ez egy gyenge hármas lenne. Rossz a tchnikám? S.O.S aki csinált már ilyet írjon!

2013. jan. 27. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia,

hogy érted azt hogy nem sikerül,mit mondott tanárnő vagy a többiek minek kéne kijönni és mijött ki neked?

2013. jan. 27. 13:55
 2/7 A kérdező kommentje:
nem tudok kaparni, vagy átszakad a lap, vagy nem látszik rendesen....
2013. jan. 27. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
de minek kéne látszódnia?
2013. jan. 27. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Amúgy lehetséges okok:

-nem száradt meg teljesen a lap,még a viasz alatt nedves

-túl erősen csinálod,próbáld meg alacsonyabb szögből,"oldalról" ,szóval nem merőlegesen kaparni.

-lehet hogy rossz eszközzel csinálod,valami tompa,nem hegyes,esetleg gömbölyű tárgyal próbálkozz.

2013. jan. 27. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Igaz, még sosem csináltam ilyet, de bátorkodom néhány tanácsot adni neked.

Amiért lehetséges hogy nem sikerül:

- Nem elég vastag a rajzlapon vviszaréteg,

- Nem elég vastag a viaszrétegen a festékréteg,

- Ahogy előző írta, nem száradt meg kellőképpen a festék,

- Túl éles tárggyal próbálkozol / túl nagy erőt közölsz a a vésőszerszámodon keresztül a kreálmányoddal.

Hogy ezek közül melyik hibádzik, azt csak az eddig elrontottnak titulált eredményeid láttán lehet eldönteni.

2013. jan. 27. 19:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a sok értékes kommentet, és az utolsó, és az utolsóelőtti válaszolóknak üzenem, hogy beváltak, csináltam vagy ötöt. :) Majd odatartom mindet a tanár orra alá, na most válassza ki melyik az ötös, és hogy alaposan nézze meg ezzekkel töltöttem, a vasárnap délutánom :D
2013. jan. 28. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Látod látod, az embert mindig is jobban segítette a problémái megoldásában a gondolkodás mint a bőgés ;)
2013. jan. 28. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!