Ki (k) foglalkozik a megújuló energia forrásokkal, és milyen suli kell hozzá tanulás vagy akár protekció?
Figyelt kérdés
Mert szoktam nézni mindig NationalGeographicot, és ott sok szór megy olyan műsor ami ezzel foglalkozik és ez engem nagyon érdekel!
Pl.: 8.-ban többet tudtam a tanárnál ezeket kémián, mint ő, olyan sok műsort néztem ami a megújuló energia forrásokkal foglalkozik!(pedig nem hülye tanár)
2009. aug. 31. 13:04
1/2 anonim válasza:
alapvetően az energetikai mérnök. ért hozzá a mezőgazdasági, meg szerintem a környezetgazdasági agrármérnök is, de alapvetően energetikai téma.
2/2 anonim válasza:
Kémián nem nagy kunszt, fizikán tudj többet a tanárnál;)
Egyébként ez határterület, sokminden keveredik benne, attól függően, hogy melyik alter energiaforrásról beszélünk, pl a napelem inkább fizika, biodízel inkább biosz/biokémia, getermikus energia földrajz, mérnökök, környezettanosok stb. Mindneképp a reál tárgyakra kell rágyúrni, főleg fizika, matek, de a biosz, kémia se árt. De akár sima házibarkáccsal is képezheted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!