Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy lehet úgy összehajtogatni...

Hogy lehet úgy összehajtogatni a pénzt, hogy ne lehessen szétszedni csak úgy, ha elszakítjuk?

Figyelt kérdés

Ez egy trükk egy embertől láttam, úgy hajtogatta össze a pénzt, hogy nem lehetett szétszedni csak ha eltépődött és csak ő tudta szét szedni úgy, hogy semmi baja sem lett a pénznek. Nem ismeri valaki ezt a hajtogatási módot? Esetleg ha igen le tudná írni vagy videót küldeni róla?

Előre is köszönöm!

2013. jan. 19. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
De az, hogy nem lehet szakítás nélkül szétszedni, ellentmond annak, hogy van aki szét tudja szedni enélkül...
2013. jan. 19. 10:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát mert ő tudja hogy lehet szét szedni!
2013. jan. 19. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Dehát akkor nem szétszedhetetlen!
2013. jan. 19. 12:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem mondtam hogy nem szétszedhetetlen! Csak közülünk senki nem tudta szét hajtogatni anélkül, hogy elszakítottuk volna!

Valami origamis hajtogatási módszer lehet, de még nem jöttünk rá hogy kell hajtogatni. szivatásra kiváló dolog :D

2013. jan. 19. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:

"Egy szóval nem mondtam hogy nem szétszedhetetlen!"

Szerintem pedig pontosan azt írtad: "Hogy lehet úgy összehajtogatni a pénzt, hogy ne lehessen szétszedni csak úgy, ha elszakítjuk?"

2013. jan. 19. 14:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Látom nincs kivel beszélni!

Nézesd meg magad valakivel!

2013. jan. 19. 14:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!