Miért nem tudok spirálos füzetbe írni?
Figyelt kérdés
A kérdést úgy értem, hogy úgy nem tudok spirálos füzetbe írni, hogy ha a bal oldalon írok egyszerűen nem tudok a sor végére érni, mert a középen lévő spirál idegesíti a kezemet.2009. aug. 27. 19:44
1/7 anonim válasza:
A kérdésedben ott van a válasz: "mert a középen lévő spirál idegesíti a kezemet."
2/7 anonim válasza:
Ez nálam is így van, de én épp emiatt csak jobb oldalra írok.
3/7 anonim válasza:
Hajtsd félbe, hátha úgy jobb. Mellesleg sztem nem annyira zavaró.
4/7 anonim válasza:
Én se tudok a bal oldalon a felénél tovább írni... Épp ezért írok rendes tűzött füzetbe. Amúgy is mikor megvettem a sulis cuccokat, 500-nál kezdődött egy spirálfüzet, kivéve a tescos, na olyannal meg nem fogok égni :D Íj te is sima A4-es füzetbe, jó az csak hamarabb megtelik.
5/7 anonim válasza:
Mert jobbkezes vagy, azért.
Nálam ez pont fordítva van.
6/7 anonim válasza:
egyik ismerősöm kitalált egy trükköt. mindig csak a jobb oldalra ír és mikor igy "betelik" a füzet megfordítja és hátulról elkezdi ujra és megint csak jobbra ir :) 17L
7/7 anonim válasza:
Mer béna vagy, rossz szögből írsz. Nekem is basztatta a kezem, mégis sikerült kitöltenem a spirálfüzeteimet. Amúgy meg vegyél egy naaaaagy (A4-esnél kicsit nagyobb és jó vastag) füzetet, amiben a lapok perforálva vannak hogy befűzhetők legyenek később egy dossziéba, na ott van elég távolság a lap írható széle (mert ugye a perforáláson nem írsz túl) és a spirál között. De a végigírom megfordulok módszer sem rossz, leleményes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!