Ebben a videóban hogyan alakítja át a lézert?
Fölcsavarja a potmétert ,és valószínüleg van ott még es sönt ellenálás is amit leszed,de ne vedd készpénznek .
Egy 1000ft os mai lézerben nem biztos hogy eljátszod ezt ,max a potit csavargasd ha van.
Régebben még komolyabban voltak összerakva ezek , nekem is volt egy 20e ft os és azon elég volt feltekerni de a gyufagyújtás az nem azért van.
Van még előtte egy infra szűrő is amit ki kell szedni ,és az a gyufa sem biztonsági a kék fejéből ítélve szóval már attól begyulladna hogy végighúzod a farmerodon.
Ha ilyen brutál erős fényű zöld lézer kell ilyen pici méretben akkor a dinodirectről rendelj 5mw os zöld modul néven , olyan 6e Ft lehet de garantált hogy nem 5mw osat adnak hanem vagy 100mw at , én csak tudom mert kaptam ilyet .De ugyan ezt eljátszák 5mw 405 lila esetén is , vagy 300mw os blu raj lézert küldtek mivel maga a dióda filléres cucc nekik , igazábol csak jogszabájilag nem árulhatnak 5mw nál nagyobbakat ,de ezekbe a modulokba is a nagy cucc kerül ,mert többe kerülne a kissebb teljesítményű diódából rendelniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!