Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az ember letudja harapni a...

Az ember letudja harapni a saját nyelvét?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm elesett és leharapott a nyelvéből egy darabot. És az ember letudná harapni a nyelvét a saját akaratával? Úgy értem, Most kidugnám félig a nyelvem és minden erőmből elkezdeném harapni. Sikerülne? Sokan mondják, hogy nem lehet mert fáj, és ha adnának fájdalom csillapítót? Elég erős a harapásunk? Volt már olyan aki leharapta a saját nyelvét?

U.I.: Az olyan kommentelők, hogy "kiprobálod megtudod, helyesírási hibával televan a kérdés" inkább ne is írjanak!

2009. aug. 25. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

igen! át tudnád simán harapni! de hiába próbálnád már előttem is írták az agy leblokkolna és persze a fájdalom miatt nem is nagyon csinálnád

és abban is igazat adok hogy a nyelved ki tudná törni a fogadat. nem tudom hogy tudod-e de a nyelv nem egy húspacni ami tele van izommal! a nyelvünk maga az izom! az egyik legerősebb izmunk

2009. aug. 26. 00:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nagyon hirtelen ráharapsz, akkor előbb harapod át, minthogy megjönne a fájdalom, már ha sikerül. De szerintem sikerülne, a nyelv elég sérülékeny szerszám...
2009. aug. 26. 07:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm futás közben elbotlott, és pont ráharapott a nyelvére.. Félig leszakadt, és ferdén forrt össze.
2009. aug. 26. 09:24
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

na most rosszul lettem ahogy ezeket elolvastam és belegondoltam:S (az ilyenektől sajnos rosszul vagyok áá:S)

nade,szerintem is le lehet harapni,de nagyon nagy hülyesééég

2009. aug. 26. 12:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy letudnád, ha akarnád
2009. aug. 26. 20:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
mindíg is gondoltam rá, hogy milesz, ha pl nyaktól lefelé lebénulok... én nem akarnék úgy élni, de senki nemlenne aki segít rajtam :D kösz az ötletet, ha ez megtörténik, (isten ments) így leszek öngyilkos XD
2009. aug. 27. 23:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A Millió dolláros bébi című filmben, mikor Hillary Swank karaktere nyaktól lefelé lebénul pont ezzel próbálkozik. Ott nem tudja leharapni, csak elvérzés közelébe kerül. Szerintem is az agy egyszerűen nem engedi, az arc (fej) izmaiban nagyon sok idegsejt van, és egy része ezeknek biztos befut olyan helyekre, amit nem tudatosan irányítunk. Valami fakír meditáló izének kéne lennie az illetőnek és évekig gyakorolnia :D
2009. szept. 6. 21:59
 18/18 anonim ***** válasza:

normális körülmények között nem menne

extrém esetben valószínű rá tudnád venni magad

mondjuk odafagy egy vasoszlophoz télen a semmi közepén és meghalsz ha nem rágod le

ugyanígy gondolom a saját kezét/lábát se nagyon vágja le az ember de ha beszorul valahova és csak úgy menekülhet akkor képes rá

a fájdalomcsillapítás persze segít a dolgon fogorvos után sokan elharapják a nyelvük amíg hat az érzéstelenítő és mire az állkapoccsal érzékelik hogy ráharaptak valamire addig már megsérült a nyelv, ha ilyenkor direkt harapnának tovább akkor minden nehézség nélkül leharapná

2015. szept. 9. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!