Az ember letudja harapni a saját nyelvét?
Egyik ismerősöm elesett és leharapott a nyelvéből egy darabot. És az ember letudná harapni a nyelvét a saját akaratával? Úgy értem, Most kidugnám félig a nyelvem és minden erőmből elkezdeném harapni. Sikerülne? Sokan mondják, hogy nem lehet mert fáj, és ha adnának fájdalom csillapítót? Elég erős a harapásunk? Volt már olyan aki leharapta a saját nyelvét?
U.I.: Az olyan kommentelők, hogy "kiprobálod megtudod, helyesírási hibával televan a kérdés" inkább ne is írjanak!
igen! át tudnád simán harapni! de hiába próbálnád már előttem is írták az agy leblokkolna és persze a fájdalom miatt nem is nagyon csinálnád
és abban is igazat adok hogy a nyelved ki tudná törni a fogadat. nem tudom hogy tudod-e de a nyelv nem egy húspacni ami tele van izommal! a nyelvünk maga az izom! az egyik legerősebb izmunk
na most rosszul lettem ahogy ezeket elolvastam és belegondoltam:S (az ilyenektől sajnos rosszul vagyok áá:S)
nade,szerintem is le lehet harapni,de nagyon nagy hülyesééég
normális körülmények között nem menne
extrém esetben valószínű rá tudnád venni magad
mondjuk odafagy egy vasoszlophoz télen a semmi közepén és meghalsz ha nem rágod le
ugyanígy gondolom a saját kezét/lábát se nagyon vágja le az ember de ha beszorul valahova és csak úgy menekülhet akkor képes rá
a fájdalomcsillapítás persze segít a dolgon fogorvos után sokan elharapják a nyelvük amíg hat az érzéstelenítő és mire az állkapoccsal érzékelik hogy ráharaptak valamire addig már megsérült a nyelv, ha ilyenkor direkt harapnának tovább akkor minden nehézség nélkül leharapná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!