Meg tudja nekem ezeket nagyjából válaszolni valaki? Beszterce ostroma
Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy mindezt valaki leírja neked...
Vedd elő szépen a könyvet, és a kérdések és feladatok átolvasása után kezdd el az olvasást és a feldolgozást. Célszerű olvasás közben jegyzetelni egy füzetbe vagy néhány lapra; utólag már nehezebb lenne mindenre visszaemlékezni.
Már csak amiatt is megéri az önálló munka, mert nagyon jó a sztori; nekem legalábbis az egyik kedvenc kötelező olvasmányom volt anno. A másik, amiért megéri: nem csak másolsz valamit, hanem a feldolgozás során fejlődnek a készségeid, képességeid. Így jársz jobban, úgyhogy jó szórakozást. :)
Ez a kérdés már egyszerűen pofátlan...
Ha olvastad, legalább a felére emlékszel, vagy legalább arra, hogy hol szerepel a kérdéses rész a könyvben és szépen visszakeresed.
ha olvastad, nagyjából emlékszel a sztoriban, hogy kb. mi hol volt benne, mi hogy volt.
lapozgasd át és elevenítsd fel a régi szép emlékeket!
Valóban nem kötelező válaszolni; láttam már néhány hasonló kérdést 0 db válasszal...
Direkt megnéztem: 178 oldal, kisméretű; ez max. három órát jelent még akkor is, ha az elejétől a végéig elolvasod. A feldolgozás gyorsasága rajtad múlik.
"Ez mind szép és jó, de én ezt tavaly nyáron olvastam utoljára, és már nincs időm újra elolvasni."
Az jó régen volt. Érdekes módon én évtizedekkel ezelőtt olvasott könyvekre is szoktam emlékezni (legalább annyira, hogy kb. merre találom az ilyen kérdésekre a választ), pedig olvastam egy párat...
Esetleg elolvashatnád újra a könyvet.
17 könyv? Az már valami? Hetente egyet elolvasva (ami azért távolról sem lehetetlen), még marad idő kétszer ennyire az évben, nem?
Nem mintha különösebben érdekelne, de miért kell rossz válasznak értékelni azt, hogy újra kellene olvasni a könyvet, amit írtunk egy páran? Végülis az segített, nem? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!