Szerintetek 8. után mezőgazdasági technikus vagy traktoros szakközépbe menni?
Balki, legközelebb inkább emeltesd ki az eddigi kérdéseidet. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__37..
Jelen esetben én a mezőgazdasági technikusi szakközépiskolát javasolnám; de úgy látom, te nagyon ragaszkodsz a traktoroshoz... :)
Tudom, hogy apukád traktoros; mivel leírtad az egyik kérdésednél. És meg is értem valahol ezt a ragaszkodást; csak akkor nem tudom, miért vagy bizonytalan, miért kérdezősködsz kb. hetente.
Figyelj, Balki: szerintem ne aggódj ennyire, majd kialakul egy preferencia előbb-utóbb. Keress olyan diákokat, akik ezekbe az iskolákba járnak, érdeklődj tőlük, milyen a suli, a tanárok, a tantárgyak; végzettek körében kérdezősködhetsz az elhelyezkedési lehetőségekről, a megszerezhető jövedelemről, az egész napos teendőkről... Tehát informálódj, hogy többet tudj mindenről. Így remélhetőleg biztos leszel a dolgodban, mire döntened kell. :)
nem tudsz menni egyböl technikusnak 8 általános után!!!
ha még érdekel a téma szolj vagy irj prováltot én ilyen iskolába járok..mondom ha érdekel még akkor leirok részletesen mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!