Mit gondoltok, van annak realitása, hogy a század végére benépesítik Nyugat-Antarktiszt?
A fenti jövőkutatással foglalkozó oldalon olvastam. Említik, hogy az olvadó jég miatt válik ez lehetővé. Sőt - írják -, hogy még az északi régiókban földművelés is lehetséges lesz és az éghajlat az alaszkai, skandináviaival lesz hasonlatos. Állítják, hogy a sok klímamenekült milliós poliszokat fognak alapítani. Hát, én szkeptikus vagyok, ti mit szóltok?
bőven vnnak még területek, nem csak szárazföld, hanem víz is; úgyanis egyre több olyan elképzelés, sőt tervezési, építési szakaszban lévő projekt van ahol mesterséges szigeteket építenek, ahol jó pár ember is elfér
bár ha annyira megnő a bolygónk lakosága, és oly drasztikusan megváltozik a klíma, akkor lehetséges lehet, ha már nem lesz más lehetőség, vagy azok drágábbak lesznek, akkor persze
"ti mit szóltok?"
Elsősorban azt hogy a déli sark közelében nincs értelme nyugati irányról beszélni. Onnan bármerre is indulunk, az északi irány ;) A többit nagyjából leírták
"Szerintem nem mindenki menne szívesen az oroszokhoz vagy "
Miért, a déli sarkra szívesen mennél, ahol 2 km jég van az árva szárazföld felett?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!