Valami matekos segítene? Rosszul bánok a számológéppel, szinuszt kellene visszakeresni.
Új a számológépem, nemigazán tudom használni. Az lenne a kérdésem, hogy amikor kiszámolom mindkét szinuszt, aztán elosztom őket, és beszorzom 4-el, majd shift+sin kombinációval visszakeresem, ERROR-t ír ki a számológép.
Mit csinálok rosszul?
"Új a számológépem, nemigazán tudom használni
Ezeknek nincsen közük egymáshoz.
Eléggé durva írásod van ! Nem a négyzetekbe írsz, pedig azért vana füzetben ilyen mintázat. A nyolcast két egymáshoz illeszkedő körként rajzolod le és az egyenlőségjelkor nem emeled fel a tollat hanem összekötöd egybe az egészet :S
Van egy használati utasítás, képekkel, azt kellene elolvasni, A shift helyett a second functiont kell használni.
Remélem segítettem.
Eddig Casio gépem volt, most egy Truly. Eléggé szokni kell.
A négyzetrács az engem zavar... egyébként kapkodva írtam, a lényeget azért erősítettem meg többszöri áthúzással hogy olvasható legyen. Ezek szerint nem lett...
Egyébként tudom hogy ott a használati utasítás, de azt szar tintával nyomtatták, olvashatatlan paca az egész :/
Ebben a videó-klipben használok számológépet is:
http://www.youtube.com/watch?v=tLtByppCt7c&feature=plcp
Azt hiszem érdemes megnézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!