Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Földrajz tanár nem fogadja el...

Földrajz tanár nem fogadja el a jó jegyet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy lehet-e tenni az ellen valamit,hogy 5ösre megírtam a témazárót,de az előző jegyeim 1-2-es volt,ez nem tetszett neki,és megíratott 1 lapon valami összeállított témazárót?

2012. dec. 11. 17:45
 1/6 2xSü ***** válasza:
100%
A diák nézi a jegyeket, meg az átlagot, a tanár meg elsősorban azt, hogy ki mennyire tudja az anyagot. Ha eddig egyeseket, ketteseket szereztél, akkor elég gyanús az az ötös (akár puskázhattál, másolhattál is). Persze lehet, hogy tényleg megtanultad, a tanár pont ezt akarja eldönteni, így teljesen természetes, ha még egyszer felméri, hogy valójában mennyit tudsz. Ha valóban tudod ötösre az anyagot, akkor örülj neki, hogy ez most bebizonyosodik. Ha nem, akkor meg fogadd el, hogy hát tényleg nem ötösre tudod az anyagot.
2012. dec. 11. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Középiskolában a jegyek kizárólag a tanárnak egy visszajelzés, nem jelentenek semmit. Ha te csupa ketteseket szereztél egész félévben, akkor is dönthet úgy, hogy ad egy ötöst, és fordítva is igaz. Szóval azt csinál amit akar. Egyetemen már más tészta lesz, ott a jegyeid ténylegesen azt jelentik, amit.
2012. dec. 11. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha most már 5-ösre tudod az anyagot, ez nem lehet gond...
2012. dec. 11. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Először #2-nek. Nem sok fogalmad van a középiskolai és felsőfokú oktatás mibenlétéről. Főleg nem az osztályzatok értelméről. De mos nem te tettél fel kérdést.

Kérdező, miért ellene akarsz tenni? Nem életszerű nagyon gyenge félévi munka után zseninek mutatkozni, de nem is lehetetlen. Ennek eldöntése a tanár kvalitásaira utal, tehát figyelmes és okos tanárod lehet. Segítsd őt az irántad való bizalom megszerzésében. A tudás ismételt bemutatása nem szégyen. Én a helyedben inkább szóbelire kérném tetszőleges anyagból. Akkor is, ha nem mindent tudok.

2012. dec. 12. 11:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:D Utolsó, ennek az agyoniskolázott tanárnak az nem tetszik,hogy nem a kedvenceié lett a legjobb jegy,járok tanárhoz,azért lett ilyen jó.
2012. dec. 12. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:

ma 11:00

Pont ez az, hogy én tudok kicsit többet, mint te. Megértem, hogy nem hiszed el, mert valószerűtlen (pont ezért írtam...), de ez az igazság. Iskola igazgatója mondta ezt nekünk... De megkérdezheted bármelyik tapasztalt(!!!) tanárt. Nyilván ne a 20 éves tanárnénitől érdeklődj... Ez így van ahogy leírtam, csak ha ezt minden diák hangoztatná, akkor egyik sem tanulna, mert minek... de a tanár akkor ad neked ötöst, amikor AKAR, nem amikor úgy állsz, ezt hidd el nekem.

2012. dec. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!