Kik a szabadkőművesek? Hol voltak, mikor, és mit csináltak?
űHa elárulnám... Meg kellene hogy öljelek!
MUHAHAHAAA!
S4L3M voltam, nemrég szabadultam...
szvsz wikipediat ilyen temakban ne hasznlaj, mert tudjuk kik szerkesztik.
Ha szeretnel olvasni a szabadkomuvessegrol, akkor keresd fel a betiltva.com oldalt. Ott talalsz egy par konyvet.
Szerintem kezdetnek ez is megteszi:
Talán elég hiteles. Nem hiszem, hogy a szabadkőműveseket a zsidósággal kellene keverni, azt meg főleg nem hogy üldözni kellene őket, akik azon dolgoznak, hogy a többieknek - főleg a rászorultaknak - könnyebbé tegyék az életét.
A párhuzam a Da Vinci kóddal olyan, mintha a szerelmet az "Elfújta a szél" definiálná.
Talán ennél egy kicsit többet ér ez a kérdés.
A szabadkőműveseket sok rejtély fedi.
Valamikor a felvilágosodás korában jöttek létre és az óta az egész nyugati világban elterjedtek.
Igazából egy elit klub, akiknek a célja, hogy tagjait magas pozícióba juttassa és aztán a magas pozícióban lévő tagok egymást támogassák. Egymásnak adjanak megrendeléseket meg hasonlók.
Ennél többet sajna én se tudok róluk.
A Da Vinci kód amúgy egy nagy marhaság. Még regénynek se túl jó, de azt a kevés hiteles információt, ami benne van, olyan vad következtetésekre használja, amin csak röhögni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!