Ki játszott az IQ-game játékkal? Én elakadtam a 107. pályánál.
Már vagy 1 hónapja nem tudok ezen tovább jutni, eddig minden sikerült, vagy magamtól vagy rákerestem a neten és találtam segítséget, de erre egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet. Légyszíves segítsen valaki! :)
Ez a játék: [link]
Szerintem keress magadnak jobb időtöltést. Én is eljutottam valameddig, de -őszinte leszek- nagyon nem volt kedvem állandóan kitalálni hogy az aktuális kérdezőnek ugyan milyen logika szerint jött a válasz a kérdésből. Egyetlen lehetőséged van, sokszor a támpont nem segít, és nagyon sokszor illogikus volt, vagy elég volt egyetlen betűt elírni, vagy épp kicsivel írni nagy helyett, vagy fordítva ...
Unlike... Többet tuti nem foglalkozom vele...
Gondolkodjunk – stílszerűen – logikusan. Ha valaki még nem játszott ezzel a játékkal, akkor az nem fogja a kedvedért átverekedni magát 106 kérdésen. Aki meg játszott, az ugyancsak nem fog emlékezni arra, hogy mi is volt a 107. kérdés.
Ha kiírnád a kérdést és a segítséget, akkor talán lenne valami esély arra, hogy választ is kapj, de így nem sok…
#1: Mondjuk az egyik kezdő kérdés: P-vel kezdődik és ina a vége. Segítség: rossz az, aki rosszra gondol.
A megfejtés lehetne a patina is, de kizárólag a platinát fogadja el.
Amúgy ha valaki tényleg jó és valódi IQ tesztet keres, az nézze meg ezt: [link]
A játékban megtalálható az a funkció is, hogy vissza lehet menni a régebbi kérdésekre, csak be kell írni, hogy hányadik pályára akarsz menni. Ha valaki rákattint arra amit belinkeltem, utána pályára ugrás, és beüti hogy 107. pálya, akkor a kérdésre ugrik, feltéve ha eljutott már odáig. Ez szerintem max. 10 másodpercet vesz igénybe, de igazad van, egyébként tényleg kiírhattam volna :) Bár én visszamenőleg is tudom a kérdéseket :D
És az is igaz, hogy nem mindig egyértelműek a kérdések (sőt általában nem azok) és ez nagyon idegesítő tud lenni, de mégis tetszik a játék, magam sem tudom miért :))
Nos a kérdés így hangzik: Ha ezt csinálod, a társad közeledik, majd távolodik.
Segítség: Újra és újra.
(erre szeretnék választ kapni!)
És amit mutattál IQ tesztes oldalt az tényleg tök jó, az én IQ-m 108-as lett, igaz nagyon siettem (siettettek).
> Nos a kérdés így hangzik: Ha ezt csinálod, a társad közeledik, majd távolodik.
Segítség: Újra és újra.
Ez akármi is lehet, akár székelyföldi tánc is. Vagy rocky. Vagy Bungee jumping, vagy hintázás, vagy dülöngélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!