Fel lehet készülni töri érettségire és belügy érettségire ennyi idő alatt?
Májusban szeretnék javítani ebből a két tantárgyból a töri az nagyon rosszul sikerült, a belügy az középszinten 4 -es lett de én emelt szinten akarok most érettségizni, töriből vettem olyan könyvet ami az érettségi témaköröket foglalja össze nem tudom hogy elég ha csak azt tanulom meg vagy kell még hozzá nézni valamitmert ez röviden foglalja össze tudom hogy pont ez a cél de nekem ez kevésnek tűnik, a célom töriből 77%, belügyből 85%
normális válaszokat várok!!
Én töri középszintre kb; 3-4, emelt belügyire körülbelül 1 hét alatt készültem fel. Jó, akkor egész álló nap tanultam. Ehhez hozzá jött még jó 2 hónap, ami alatt szépen kidolgoztam a tételeket. Májusira ennyi idő alatt simán fel lehet készülni, csak oda kell tenni magad!
Ja, a könyv semmiképp nem elég!
köszi
am énis gondoltam hogy a könyv az kevés, te egyetemre jelentkeztél ?
Első válaszoló vagyok :)
Igen, oda fogok majd amint kiadják a felvételi tájékoztatót. Én mondjuk nem egyszerre csináltam a törit meg a belügyit, de simán meg lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!