Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a varjú cigány madár?

Igaz, hogy a varjú cigány madár?

Figyelt kérdés

- bentlakásban a parkanyón tartottuk a kaját mert nem volt hűtőszekrényünk

- egy tojástartó tojást ott felejtettem egy zacskóban ... erre ma megjelenik egy varjú és el akarja vinni a tojást de a hűje az alsó felet csípte meg a zacskónak így az lecsúszott a tojástartóról :))

- most áll a tojástartó a tojásokkal félig a párkányon félig a levegőben...

- szerintetek visszajön még próbálkozni ?

2012. dec. 1. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Vissza fog jönni. de miért lenne cigány madár?

A cigány azért lop mert kárt akar csinálni, meg rosszat akar okozni.

A varju azért lop, hogy ne haljon éhen. de igazából én ezt nem lopásnak nevezném, mert ö nem tudja hogy az Kis Józsi tulajdona, ö csak begyüjti azt

2012. dec. 1. 11:00
 2/7 A kérdező kommentje:

kinyitottam a fedelét, hogy vigye ha kell :))

tegnap lejárt a szavatossága, szerintem meg nem romlott de nekem már úgysem kell

csak vicceltem :P a cigány madárral :P

egyébként érdekes, hogy tudta, hogy a zacskóban levő dobozban valami ehető van

2012. dec. 1. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:

A varjú az egyik legintelligensebb madár.

Ha nem éri negatív hatás akkor próbálkozni fog. De, minél éhesebb annál több veszélyt is befog vállalni.

2012. dec. 1. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
btw az embernek természetes az, hogy felülről veszi ki a dolgokat, és megpróbálja nem leejteni azt. Nem biztos hogy jól értettem a leírásodból, de a varjú sztem azt próbálta meg elérni, hogy a tojások leessenek az ablakból, a földön széttörjenek, és onnan megehesse. Pl asszem csigákat, meg kemény házú terméseket is így szoktak feltörni. Ledobják magasról, aztán a földről megeszik.
2012. dec. 1. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Ekkora csörrel cigány? Sztem más népcsoport lesz az! Nem akart alkudni az árára? :D
2012. dec. 1. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
A varjút igazából cigány csirkének nevezik. Mert a cigányok azt eszik, ha sikerül levadászniuk egyet.
2012. dec. 4. 21:35
 7/7 jimydog válasza:

Valószinű próbál kozik még. Itt a falunkban (Dinnyés) van egy igen agresszív példány, és pl engem mindenhol megtalál.

Az első és Vazeratti hozzászólásához: Hehe! Rásszisták :D

Lorien: Ruszki fácánnak hívták, mert 45-ben sűrűn vadászták a húsa miatt.

2013. febr. 1. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!