Szerintetek Isten bölcsész vagy inkább mérnök?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 16:17
1/7 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen mérnök, hiszen a világ megteremtéséhez komoly mérnöki tudásra volt szükség, akár az élőlények bonyolult szerkezetét, akár környezetünk felépítését nézzük. Véleményem szerint ehhez semmiképp nem lett volna elegendő például egy szabad bölcsész végzettség.
2/7 anonim válasza:
Szerintem bölcsész!
Mondá az Úr: Úgy csinálom, hogy jó legyen!
És jó is lett, nem ült le matekozni, meg ilyenek.
3/7 anonim válasza:
Én nem hinném, hogy mérnök, mert azért bőven volna mit újratervezni, szinte mindenben. Például ahogy a DNS optimalizálva van... nem bíznék rá még egy munkát, az hét szentség.
4/7 anonim válasza:
Ha az ember a fő attrakciója, akkor ez alapján bölcsész lehetett, de a leghülyébb, lógós, semmirekellő fajtából.
5/7 anonim válasza:
Na ná, hogy mérnök!
gyakorivalasz2: Ilyen kaliberű munkánál szvsz. már az is jó eredmény, hogy nem nő spontán kopoltyúm! Bár ha beszámítjuk, hogy Isten mindenható, akkor már másfele billen a mérleg... :D
Viszont olyan víz/gáz/fűtésrendszert szerelt nekünk össze, hogy a Pista bá' a szomszédból ehhez képest lófütty!
Így én mérnöknek mondanám, némi bölcsész beütéssel. Lehetne mindkettő? :)
G. (ateista)
6/7 anonim válasza:
Jújj, ezt a bölcsészopció elég nagy sértés.. Mérnök a'!
7/7 anonim válasza:
Szerintem Isten inkább polihisztor, de nem hiszem, hogy bármelyik is. Nem úgy tervezett, mint egy mérnök, de nem is bölcsész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!