Miböl tudom hogy napkitörés történt?
Figyelt kérdés
sokan monták hogy 2012-ben napkitörés lesz és hogy a föld a nul pontba fogesni és elmegy az elektromoság és (káros sugárzás fogja érni a földet)és azt kérdem hogy enek mi a jele hogy tény leg ezvan?2012. nov. 24. 19:20
1/10 anonim válasza:
Azt TE semmiből,ha csak nincs egy etom jó űrteleszkópod,az gyorsan jön,fényes lesz minden...stb...
2/10 anonim válasza:
Napkitörések gyakran vannak, és semmit se érzel belőlük. A null sík pedig egy baromság, ki lett tárgyalva.
3/10 anonim válasza:
Lassan már 2012 nem lesz, de napkitörés még lehet pár az dién. Meglehetősen gyakori. Most, pár napja is volt. Ha eléri a Földet, akkor itt geomágneses viharokat okoz.
4/10 anonim válasza:
nekem olyankor nagyon fáj a fejem
5/10 anonim válasza:
Ha ellátogatsz Izladnra, ott sarki fényt okoz.
6/10 A kérdező kommentje:
azt halotam hogy ez olyan lesz hogy fertözötlesz a vizz,elmegy az elektromoság,és ez a sugárzás fel ér csernobiki sugárzása
2012. nov. 24. 20:24
7/10 A kérdező kommentje:
és a sugárzást ha embereket eléri a kor betegek lesznek
2012. nov. 24. 20:25
8/10 anonim válasza:
Napkitörés évente nagyon sokszor van. Ezek intenzitása 11 éves ciklus szerint változik. Most ér egy ciklus csúcspontjárda, de csak ennyi. Nem más, mint, 11, 22, 33, 44, stb. éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!