A II. Világháborúban hol nem volt háború? Melyik országokban nem volt semmi háborúskodás?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 21:06
1/5 anonim válasza:
Svájc. (Amerikában, a világon több országban nem volt)
2/5 A kérdező kommentje:
Én akárhány ilyen II. VH.s dok.filmet nézek, egyikben sem làttam pl. Jamaicát kubát kolombiát. Ez csak 3 példa de van több is.
2012. nov. 13. 21:16
3/5 anonim válasza:
Contents [hide]
1 Argentina
2 Australia
3 Austria
4 Belgium
5 Bulgaria
6 Canada
7 China
8 Croatia
9 Czechoslovakia
10 Denmark
11 Finland
12 France
13 Germany
14 Greece
15 Hungary
16 Ireland
17 Italy
18 Japan
19 New Zealand
20 Norway
21 Poland
22 Rhodesia
23 Romania
24 Slovakia
25 South Africa
26 Soviet Union
27 Spain
28 Sweden
29 United Kingdom
30 United States
31 Yugoslavia
ők vettek érszt benne
4/5 anonim válasza:
Szerintem a Húsvét-szigeteken pl. nem volt.
5/5 hollófernyiges válasza:
Dél- és Közép-Amerikában például nem nagyon sütöttek el egy puskát sem a helyiek, csak a karibi térségben süllyesztettek el pár amerikai hajót német tengeralattjárók, meg volt az Admiral Graf Spee sztorija, de ott is britek meg németek lövöldöztek. A szubszaharai Afrika nagy részében sem volt harc, talán a dakari incidens kivételével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!