Az angol nyelv hány kb hány szavat tartalmaz?
Szívesen. :)
A suliban biztos nem fogod teljesen elsajátítani a nyelvet, az általános iskola még nem az a szint. De ha van lehetőséged két tannyelvű vagy nyelvi előképzős osztályt választani középiskolában, akkor próbáld meg; ott azért már elég alapos tudást szerezhetsz. Ideális esetben még az érettségi előtt meg tudod szerezni a nyelvvizsgát, ha jó tanárokat fogsz ki, akik tényleg tanítanak és felkészítenek. (Ez iskolánként és tanáronként is változó: ismerek olyan tanárt, aki már az első év végén több diákját vitte középfokúzni; de olyat is, aki még az utolsó évben sem...)
Szóval nézz körül, mik a lehetőségek. :)
Azt nem tudom meghatározni pontosan, hogy hol kezdődik az alapszint. De szerintem nem is olyan lényeges. Ha nagyon kíváncsi vagy, tölts ki egy-két szintfelmérő tesztet, a neten találsz ilyeneket. Pl. itt:
Van néhány jó segítőoldal is, ahol jó ötleteket és technikákat találsz; pl. ezen a két oldalon:
Ha pedig anyu vagy apu (vagy bárki, aki nem vesz részt államilag támogatott képzésben) szeretne nyelvet tanulni szinte ingyen (90 órás tanfolyam max. 4.500 Forintért), akkor klikk ide:
[link] angolnyelvtanitas-blog/tanulj-angolul-ingyen-tanfolyamon
Sok sikert. :)
@ 13:
Igaz. A zárójeles részből kimaradt a "bárki" után a "felnőtt" szó.
Köszönöm a javítást. :)
@ Kérdező:
Részemről szívesen, örülök, ha segítettem. :)
És elnézésedet kérem, azt gondoltam, most vagy 8.-os.
További sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!