1/5 anonim válasza:
Neked sehol és sosem, ha ez megnyugtat :)
2/5 anonim válasza:
Miért? Megkaptad az értesítőt, de elfelejtették beleírni, hogy hol veheted át? :D
A békedíjat Osloban, általában december 10-én.
Az összes többit Stockholmban, szintén december 10-én.
3/5 A kérdező kommentje:
drága első kommentelő: nemgáz ha nem tudod.. de akkor ne írj választ, és kíméld meg a világot, a bunkóskodásoddal! kösz ;)
drága második kommentelő: eddig valóban én is eljutottam. De mint tudjuk Stockholm nagy város. Ezen belül gondoltam pontosabb infóra. De segáz, majd legközelebb. Azért kösz :)
2012. nov. 1. 07:47
4/5 anonim válasza:
Ha kinyitod a linket, erre a kérdésre is oda van írva a válasz.
A díjátadó ceremónia a Stockholm Concert Hall-ban, az azt követő bankett a városházán (Stockholm City Hall) van.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Múgy egy fizika szorgalmi feladathoz kell, és nyolcadikosan nem hiszem, hogy tudnom kéne. De a válaszodat köszönöm :)
2012. nov. 1. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!