Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van amitől félni kellene?

Van amitől félni kellene?

Figyelt kérdés
Akármitől az életbe?!
2009. aug. 11. 01:28
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Hát mindenkinek vannak félelmei, ezt nem lehet letagadni. De ezeket nem szükséges keresni, sőt még rájuk gondolni sem tanácsos...hacsak nem olyan félelmek, amiket le lehet küzdeni. pl. van aki a haláltól fél. én ettől vhogy agyáltalán nem. talán mert most olyan az életem h nem igazán vesztenék túl sokat..nah mindegy. Amúgy érdekes kérdést tettél föl :) szerintem te tudod h mit értesz a "valami" alatt, ha jobban belegondolsz, magadban megtalálod a választ.
2009. aug. 11. 02:04
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
előző vagyok, vagyis az * "akármi" alatt
2009. aug. 11. 02:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Talán...a magánytól. Ami ugye nem a szimpla egyedüllét, az még jó is lehet olykor. De a magány azthiszem az a legrosszabb amitöl félhet az ember..talán.
2009. aug. 11. 02:14
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
a félelemtől kell félni, a gyávaságtól mert az le alacsonyit!
2009. aug. 11. 08:37
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
8:37es válaszoló! A legbátrabbaknak is vannak félelmeik, ez bizonyítja azt h emberek vagyunk. Amúgy az első válaszoló voltam...
2009. aug. 11. 12:49
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
A félelem igenis nagy szerepet játszik az életbemaradásban. Ha nem félnénk, kockázatérzet nélkül rohangálnánk szakadékszéleken éjszaka, és piszkálnánk a halálos pókokat, kígyókat. A haláltól is azért félünk, mert ismeretlen.. mint a sötétség, mint az ufók, meg a mumus :) Ha valami olyantól félünk ami nem veszélyes és nem is ismeretlen, az már betegség, fóbia, amit gyógyítani lehet. Tehát érdemes félni mindentől ami kárt okozhat benned.
2009. aug. 11. 14:28
 7/10 Thurston ***** válasza:
91%
A félelem jó dolog. Aki nem fél, az őrült. Nem normális. De ezt jól leírta az előttem szóló.
2009. aug. 11. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

A félelem egy nagyon hasznos dolog, vannak az olyan emberek akik mindent megcsinálnak gondolkodás nélkül, na az nem jópont. Én is már jártam pórul csak azért, mert úgy gondoltam, hogy meg merem csinálni. Nem érte meg.

//Jelenlegi félelmem a körülöttem lévő emberek elvesztése.

2009. aug. 18. 13:47
 9/10 anonim válasza:
A félelem valaminek az elvesztésétől való szorongás. Ha valaki a sebességtől fél, az az élete v. testi épsége elvesztésétől fél. Nem célszerű keverni a félelmet az undorral, a rettegéssel.
2009. aug. 18. 21:36
 10/10 anonim válasza:

A haláltól.. Ha belegondolunk hogy az amit egy élet alatt felépítettünk, széthullik egy pillanat alatt.. na az megijeszt! Minek a küzdés ha valamilyen szinten mégis felesleges? Én ezért mondom azt, hogy élj a mának ne félj semmitől, mert jobb megijedni, mint félelemben élni....

Én 8 hónapig szenvedtem hipochondriában, életem eddigi legrosszabb időszaka volt, szerencsére sikerült kigyógyulnom belőle. azóta gondolom úgy hogy nem szabad a rossz dolgokkal foglalkozni vagy félni tőlük, egyszer mindent ki kell próbálni =) Ha félsz egy hullámvasúttól és ott állsz előtte, ülj fel rá! Lehet életed legszebb 3 perce lesz és utána csak röhögni fogsz magadon hogy mennyit fostál tőle!

2009. aug. 19. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!